Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Güncel

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Sultanbeyli'deki gösteriler sırasında başına taş isabet etmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Serdar Arslan, memleketi Trabzon'da defnedildi.

17.10.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli'de IŞİD'i protesto bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteride başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Serdar Aslan (36) memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

Yomra ilçesindeki Yeni Cami'de cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına, Aslan'ın babası Hayati Aslan ve yakınları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde, Aslan'ın babası ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Aslan'ın Trabzonspor forması konulan cenazesi, kılınan namazın ardından Gürsel Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Arslan'ın sahibi olduğu kuaför salonunda çalışan Muhammet Atasever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Serdar ağabey,  işten eve yemek almaya giderken kuaför salonunun yakınında göğsüne ve başına taş isabet etmesi sonucu yaralandı. Ayrıca yerde yatarken başına aldığı demir darbeleri sonucunda da 9 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Kalbinin iki kez durmasına rağmen doktorların müdahalesi sonucu yeniden hayata döndürüldü. Acı haberi sonunda aldık" diye konuştu.

Arslan'ın semtte en sevilen esnaflardan birisi olduğunu anlatan Atasever, "Yaklaşık 20 yıldır beraberiz ve yıllardır İstanbul Sultanbeyli'de oturuyoruz. Serdar abimiz evli ve iki çocuğu var" dedi.

Atasever, Arslan'ın  çocuklarından birinin engelli olduğunu dile getirerek, "Bu çocuğun olayın ardından 'Serdar' diyerek seslenmesi herkesi adeta bitirdi. Allah kimsenin başına böyle bir durum vermesin" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement