Işid Bahanesiyle Düzenlenen İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Yerel

Işid Bahanesiyle Düzenlenen İzinsiz Gösteriler

Işid Bahanesiyle Düzenlenen İzinsiz Gösteriler

AK Parti Siirt Milletvekili Ören: "Olaylar esnasında ateşe verilen Halk Eğitim Merkezi ve Halk Kütüphanesi'nin yeniden yapılması için Başbakan Ahmet Davutoğlu talimat verdi"

15.10.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösteriler sırasında yakılan Halk Eğitim Merkezi ve Halk Kütüphanesi'nin yeniden yapılması için talimat verdiğini söyledi.

Milletvekili Ören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Siirt'te çıkan olaylar sırasında göstericiler tarafından ateşe verilen Halk Eğitim Merkezi ve Halk Kütüphanesi'nin yeniden yapılacağını belirtti.

Gösteriler esnasında yaşanan zararların karşılanacağını vurgulayan Ören, şöyle konuştu:

"İlimizde provokatörlük yaparak esnafımızı mağdur eden, en önemlisi sağlık merkezlerini yakarak insanımızı sağlık hizmetinden mahrum bırakan zihniyeti kınıyorum. Ateşe verilen Halk Eğitim Merkezi ve Halk Kütüphanesi'nin yeniden yapılması için Başbakan Ahmet Davutoğlu talimat verdi. Bu kapsamda şu anda ilimizde zarar gören okul, sağlık ocağı ve diğer kurumlarımız için çalışmalar devam ediyor."

Ören, bünyesinde tüm kursların bulunduğu ve daha fazla insana hitap edebilecek bir Halk Eğitim Merkezi ve Halk Kütüphanesi için yer tespiti ve proje çalışmalarına başlandığını sözlerine ekledi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Işid Bahanesiyle Düzenlenen İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kürşat alperen: Bu kim ya 0 0 Yanıtla

Advertisement