IŞİD, 4 Kürt Üyesini İdam Etti - Son Dakika
Dünya

IŞİD, 4 Kürt Üyesini İdam Etti

Irak'ta saldırılarını yoğunlaştıran IŞİD, Peşmerge Güçleri ile işbirliği içinde olduğu iddiası üzerine 4 Kürt üyesini idam etti.

22.09.2014 16:43  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD kendi adamlarını astı haberi IŞİD, Peşmerge Güçleri ile işbirliği içinde olduğu suçlamasıyla Kürt olan 4 üyesini idam etti.

1 HAFTA ÖNCE TUTUKLANDILAR

BasNews'in geçtiği haberde Diyala vilayetinden alınan bir kaynağa göre, IŞİD bir hafta önce Diyala'ya bağlı Sadiye ilçesinde 4 Kürt üyesini tutukladı. Aynı kaynak Irak medyasına, IŞİD üyesi 4 Kürdün Peşmerge Güçleri ile işbirliği içinde olduğu suçlamasıyla idam edildiğini duyurdu.

KENDİLERİNDEN HABER ALINAMADI

Güvenlik gerekçesiyle ismini vermek istemeyen kaynağa göre, "IŞİD kendisine bağlı birkaç Kürt mensubunu Musul ve Selahadin sınırlarında, Peşmerge ajanı olduğu suçlamasıyla tutuklandı ve şimdiye kadar kedilerinden bir haber alınmadı" dedi.

Amerika'nın IŞİD'in Musul, Diyala ve Selahadin'deki kamplarına yaptığı bombardımanın ardından IŞİD, birçok Kürt'ü Peşmerge ajanı ve işbirlikçi suçlamasıyla ya öldürdü ya da idam etti.

IŞİD, 4 Kürt Üyesini İdam Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya IŞİD, 4 Kürt Üyesini İdam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • melissa: almayın kurtleri aranıza sonra sizide arkadan vurup kacarlar, tuzak kurarlar, yuzune guler arkandan iş cevirir, cariyelerinize tecavuze kalkısırlar, ekmeginizi sigaranızı calarlar 68 25 Yanıtla cekdar: Konuşacağına sen gitsene 0 0 kendal: MELİSA senın gibi cok turkmen vatandaşta işitin elinde sade kurt değil bu kadar kinlisiniz gidin katıl hodri meydan herkes serbest 0 0
  • sefa: ışidin içindede bisürü kürt var ama ordada rahat durmamış yine hainlik yapmışlar 38 10 Yanıtla
  • GÜRKAN GÜR: YAW ARKADAŞ NE NEKADAR İŞ_İTÇİ VARMIŞ BURDA TÜM İŞ_İTLERİN ALLAH BELASINI VERSİN DESTEKLEYENLERİNDE 24 21 Yanıtla THE_JIHAT: ALLAH SENİ ADAM ETSİN MAL ADAM CEHENNEMDE GÖRÜRSÜN DÜNYA KAÇ BUCAK BAY ÖZÜRLÜ BEYİNSİZ 0 0
  • kmr gs: ben türk askeri şehit olurken üzülen ne pkklı gördüm duydum ne de peşmerge bana ne gebertsinler 21 17 Yanıtla
  • mezopotamyalı: nedir sizi kürtlerden nefret ettiren sey!oysaki bu ülkede kürtten başka dostunuz yok. bizi bu kadar kötü gösteren medyadır. doğu batı dan daha inançlı. fuhuş denince antepten sonra baslar. neyımızı begenmıyorsunuz. 20 13 Yanıtla
  • konya-sivas: IŞİT TÜRKİYEYE GEÇİŞ YAPTI ARTIK IŞİT IN SAYISI TÜRKİYEDE MİLYONLARI BULUR 14 18 Yanıtla müslüm: İNŞALLAH SADECE TÜRKİYEDE DEĞİL TÜM DÜNYADA . . . 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement