İşçileri Taşıyan Kamyonet Devrildi: 4 Ölü, 11 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

İşçileri Taşıyan Kamyonet Devrildi: 4 Ölü, 11 Yaralı (2)

İşçileri Taşıyan Kamyonet Devrildi: 4 Ölü, 11 Yaralı (2)

Yaralı SAYISI 11'E YÜKSELDİ Isparta'nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarında maden işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesiyle 4 kişinin öldüğü kazada daha önce 7 olarak açıklanan yaralı sayısı 11'e yükseldi.

15.10.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaralı SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Isparta'nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarında maden işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesiyle 4 kişinin öldüğü kazada daha önce 7 olarak açıklanan yaralı sayısı 11'e yükseldi.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Eğirdir'in Akpınar Köyü yakınlarında meydana geldi. Madene yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki yemekhaneden dönen 14 işçinin bulunduğu Coşkun Eryılmaz yönetimindeki 61 AF 049 plakalı kamyonetin iddiaya göre, freni patladı. Maden ocağının içindeki yoldan ilerleyen kamyonetin virajı alamayarak devrilmesi sonucu kasasında bulunan işçiler yola savruldu. İşçilerden Dursun Ozan, Mehmet Özalp, Ziya Yılmaz ve Musa Olgun yaşamını yitirdi. Kazada, sürücü Coşkun Eryılmaz ile 10 işçi de yaralandı.

Kaza ardından çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Eğirdir ve Isparta'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz, "Yemekten dönen maden işçileri kaza yaptı. 4 ölü, 11 yaralı var. Başımız sağolsun" dedi.

Kazada ölenlerin cenazeleri Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçileri Taşıyan Kamyonet Devrildi: 4 Ölü, 11 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement