İşadamı Murat Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İşadamı Murat Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı

İşadamı Murat Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adalet Partisi eski milletvekili ve Alparslan Türkeş’in yakın arkadaşı olan işadamı Murat Bayrak, Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

24.11.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Partisi eski milletvekili ve Alparslan Türkeş'in yakın arkadaşı olan işadamı Murat Bayrak, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye'nin ilk hava taksi şirketlerinden biri olan Sancak Air'in kurucusu Murat Bayrak 98 yaşında hayatını kaybetti. Murat Bayrak için Fatih Camii'nde ikindi namazı ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, eski Bakan Yaşar Okuyan, damadı Tamer Yiğit, ailesi ve yakınları katıldı.

Cenaze töreninde taziyeleri Murat Bayrak'ın oğlu Mustafa Bayrak ve Yaşar Okuyan kabul etti. Cenaze törenin Murat Bayrak'ın eşi Mediha Bayrak'ın da sık sık gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Mediha Bayrak'ı kızları Fahriye Gocay, Lale Kalem ve Rukiye Yiğit güçlükle sakinleştirdi.

Murat Bayrak'ın vefatına çok üzüldüğünü belirten damadı Tamer Yiğit,"Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Belli bir uzun süre yaşadı. Mekanı cennet olsun" dedi

"Uzun yıllar Murat Bayrak ile yol arkadaşlığı yaptık" diyen Yaşar Okuyan ise, "Allah rahmet eylesin. Murat bayrak tabi tam yüz yaşında vefat etti. Ben onu aşağı yukarı 45 sene önce tanıdım. Siyasetçi kimliği vardı. İş adamı kimliği vardı. Mücadeleci kimliği, vatansever kimliği hepsinin önündeydi. En son 12 eylül ihtilali öncesinde de Milliyetçi Hareket Partisinde ben genel sekreter yardımcısıyken, o da Genel İdare Kurulu üyesiydi. Allah rahmet eylesin, takdiri ilahi" ifadelerini kullandı.

İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Bayrak'ın cenazesi, Kozlu Mezarlığı'nda defnedildi.

BAYRAK AİLESİ MİRAS KAVGASI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Adalet Partisi eski milletvekili ve Alparslan Türkeş'in yakın arkadaşı olan iş adamı Murat Bayrak, Sancak Tül'ün de kurucusuydu. Bayrak ailesi yaşanan Miras kavgası ile de gündeme gelmişti. Murat Bayrak'ın oğlu Mustafa Bayrak'ın kız kardeşlerine mirastan pay vermediği iddia edilmişti. Bayrak'ın kızları bunun üzerine hukuk mücadelesi başlatmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşadamı Murat Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement