İş Adamı Göral Çatak'a "Vefa Gecesi" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

İş Adamı Göral Çatak'a "Vefa Gecesi" Düzenlendi

İş Adamı Göral Çatak\'a "Vefa Gecesi" Düzenlendi

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Grubu tarafından Eskişehir’in sanat ve kültürüne hizmet eden iş adamlarından Göral Çatak’a, “Vefa ve Teşekkür Gecesi” düzenlendi.

15.11.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Grubu tarafından Eskişehir'in sanat ve kültürüne hizmet eden iş adamlarından Göral Çatak'a, "Vefa ve Teşekkür Gecesi" düzenlendi.

Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen geceye, protokolün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı Hasan Atak, Eskişehir'de bütün sanatçıları desteklediklerini belirterek, Göral Çatak'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Aşık Mahsuni Şerif'in türkülerinin de söylendiği programda, iş adamı Göral Çatak'ın "İş hayatında Başarı Öyküsü"nü mizah yazarı Mehmet Sadık Bozkurt anlattı.

Program sonrasında Göral Çatak'ın hayatının anlatıldığı "Birleşen Arılar Göral Çatak" izleyicilere ücretsiz dağıtılırken, davetliler tarafından Çatak'a kendisine ait resim tablosu takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamı Göral Çatak'a 'Vefa Gecesi' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement