Aksaray Esnafını Döven Turist, 'İrlandalı Boksör' Adıyla Oyun Oldu - Son Dakika
Güncel

Aksaray Esnafını Döven Turist, 'İrlandalı Boksör' Adıyla Oyun Oldu

Aksaray Esnafını Döven Turist, \'İrlandalı Boksör\' Adıyla Oyun Oldu

Aksaray'da dolaptaki suları döktüğü gerekçesi ile esnafın saldırısına uğrayan İrlandalı turistin boks mücadelesi oyun oldu.

03.09.2015 15:43  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da dolaptaki suları döktüğü gerekçesi ile onlarca esnafın saldırısına uğrayan kafasında sopalar, tabureler kırılan İrlandalı turistin boks mücadelesi oyun oldu.

PİYASAYA SÜRÜLDÜ

Türkiye'de fenomen olan, bazı turizmcilerin tatil hediye ettiği İrlandalı turistin uğradığı saldırıyı konu alan oyun, bir internet sitesinin oyun geliştirme bölümü tarafından piyasaya sürüldü.

FENOMEN OYUN OLDU

Oyun kısa sürede popüler oyunlar arasında üst basamaklara doğru ilerledi. Oyunda İrlandalı turist karakteri yön tuşları ile kontrol edilerek sağa ve sola ilerlemesi sağlanıyor.

YUMRUK ATMA!

Boşluk tuşu ile de İrlandalı'ya saldıran esnaflara yumruk atılıyor. Oyunda tek dikkat edilmesi gereken İrlandalıya verilen canı korumak.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Esnafını Döven Turist, 'İrlandalı Boksör' Adıyla Oyun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • ra: Bekleyin...Polat Alemdar gerekeni yapacaktır. İntikamimizi alacak.emin olun 117 8 Yanıtla
  • basbug: aksaraydaki kurtleri iyi diddi 44 54 Yanıtla
  • vatan askeri: İrlandalı alevi çıktı Kuveyt li çıktı müslüman çıktı atayist çıktı ayıp ya türkiye'yi dönyaya rezil etik ne olmuş su döşmüşmüş ayıp ya ayıp 53 1 Yanıtla
  • rize: dikkat..Aksaray Laleli. .hep keko dolu..Türk asla sopa kullanmaz..keko kurtler dayak yer...defol pus keko türkiyeden 24 11 Yanıtla
  • metehan: BRAVO BİZLER YAPAMADIK ALLAHIN İRLANDALISI 15 KÜRDÜ SİLAHSIZ EVİRE ÇEVİRE DÖVDÜ,İÇİMİZDEKİ İRLANDALI HELAL SANA 10 20 Yanıtla
  • Of of: Ulan yeter be.SIZIN kadar kendi milletini karalayan yok.s......trin gidin 16 9 Yanıtla
  • ESNAF ŞEREF FANLARI: Yumruk yiyip dişleri kırılan ve hayata küsen ,ESNAF ŞEREF beye ,bir yumruk KAÇ PUAN OLUYORU? 20 0 Yanıtla
  • aydın: .bu esnaf yüzunden turk olduguma utandım 12 3 Yanıtla
  • Tc Cumhuriyeti: KAHROLSUN KATİL AKP VE MHP TERÖRİSTLERİ 10 2 Yanıtla
  • not: Helal İrlandalı 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi
    21:54 Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Kaymakamlık tarafından başlatılan proje kapsamında Kaleli Köyü ve Köşk mezrasında yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi'ne getirilen çocuklar, yeni açılan sinema salonunda film izledi. Etkinlikle çocukların kültür ve sanatla buluşması hedeflendi.

  • Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
    21:53 Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, E.D. yönetimindeki otomobil refüje çarparak şarampole devrildi. Kazada, otomobilde bulunan R.Ö.D. hayatını kaybederken, sürücü ve İ.G. ise yaralandı. Yaralılar, ambulansla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement