İran Tarafından Yakalanan ABD'li Denizci Hüngür Hüngür Ağlamış - Son Dakika
Güncel

İran Tarafından Yakalanan ABD'li Denizci Hüngür Hüngür Ağlamış

İran Tarafından Yakalanan ABD\'li Denizci Hüngür Hüngür Ağlamış

Yıllardır Hollywood filmlerinde kahramanlaştırılan Amerikan denizcilerinden birinin İran Devrim Muhafızları tarafından gözaltına alınınca hüngür hüngür ağladığı görüntüler yayınlandı.

10.02.2016 14:49  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran, geçen ay Basra Körfezi'nde karasularını ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alıp daha sonra serbest bıraktığı 10 Amerikan denizciye ait yeni görüntüler yayınladı.

DENİZCİLERDEN BİRİ AĞLADI

Devlet televizyonundan hamasi müzik eşliğinde yayınlanan görüntülerde, Hollywood filmlerinden efsaneleştirilen denizcilerden biri ağlarken görünüyor. Görüntülerde, ABD askerlerinden biri yanlışlıkla İran karasularına girdiklerini söyleyerek özür diliyor. Amerikalı kadın asker ise İranlıların kendilerine iyi davrandığını ifade ediyor.


10 DENİZCİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İran Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri, 12 Ocak'ta Basra Körfezi'ndeki Farsi Adası yakınlarında İran karasularına girdiği gerekçesiyle 2 Amerikan botuna el koyup içindeki biri kadın 10 denizciyi gözaltına almıştı.


İRAN: ÖZÜR DİLEDİLER

İhlalin teknik hata sonucu yaşandığını ve Washington yönetiminin kendilerinden özür dilendiğini belirten Tahran, denizcileri uluslararası sularda serbest bırakmıştı.

DEVRİMİN YIL DÖNÜMÜNE DENK GELMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Görüntülerin, Ayetullah Humeyni önderliğinde kurulan İslami Devrimin 37. yıl dönümüne bir gün kala yayınlanması dikkat çekti. Devrimin yıl dönümü nedeniyle yarın ülke genelinde törenler düzenlenecek.


KERRY ÇOK KIZMIŞTI

İran Devrim Muhafızları, Amerikan denizcileri alıkoyduğunda da askerlerinin görüntülerini yayınlamıştı. ABD Dışişleri Bakanı Kerry ise görüntülerinin yayınlanmasından dolayı 'çok kızgın' olduğunu ifade etmişti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İran Tarafından Yakalanan ABD'li Denizci Hüngür Hüngür Ağlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Edit: Ula biz yapsak 4 e bölersiniz burayı , lafa gelince Sedat ız, içraata gelince şekeriz , sonra türkün gücü N gücü ya başımızdakilerin pısırııklığı 9 9 Yanıtla
  • Obama: 1 amerikan askeride aglasin tabi. Adamlar 15 yildir Afganistan Irakta aglatmadiklari cocuk anne baba birakmadi. 17 0 Yanıtla
  • Amed: Bence böğüre böğüre ağlasa daha iyi olurdu dimi ama yani 9 0 Yanıtla
  • töbe töbe : Teoman aha aha çuval olayını unutun galiba... 3 2 Yanıtla
  • Volkan: Vah vah amerika öyle hale geldiki iran veya rusya topraklarını bombalasa teknik bir hata deyip stüne yatacaklar..gizli Müttefiklikte son nokta.... 2 2 Yanıtla
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement