Iraklı İş Adamının 60 Bin Doları Çalındı - Son Dakika
Güncel

Iraklı İş Adamının 60 Bin Doları Çalındı

Mersin'de okuyan kızı için ev almak isteyen Iraklı iş adamının 60 bin dolarını çaldıkları iddia edilen 3 zanlıdan 2'si yakalandı.

09.02.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de okuyan kızı için ev almak isteyen Iraklı iş adamının 60 bin dolarını çaldıkları iddia edilen 3 zanlıdan 2'si yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Irak'ta yaşayan iş adamı Abdül Halit Kadir İsmail'in Mersin'de eğitim gören kızına almak için ev aradığını öğrenen M.Y. ile M.N.B. kendisiyle iletişime geçti.

Yaptığı görüşmelerde zanlıların ev bulma konusunda yardımcı edeceklerine ikna olan İsmail, Irak'taki bir marketini satarak 60 bin dolarla Mersin'e geldi.

Burada bazı evlere baktıktan sonra dinlenmek ve bir şeyler yemek için zanlıların Sağlık Mahallesi'ndeki evine giden İsmail, para dolu çantasını aracının bagajında bıraktı.

Yemekten sonra aracın yanına döndüğünde arabanın camının bujiyle kırılıp, bagajdaki para dolu çantanın alındığını gören iş adamı, durumu polise bildirdi.

Araçta parmak izi çalışması yapan ekipler, parayı çalan zanlıları bulmak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sırasında başka bir olaydan gözaltına alınan E.V'nin parmak izi bu olaydakiyle eşleşti. İfadesi alınan zanlı, olayı iş adamına ev bulmaya yardım eden M.Y. ve M.N.B. ile yaptığını itiraf etti.

Zanlıları bulmak için harekete geçen ekipler, M.N.B'nin uyuşturucu satma suçundan cezaevinde olduğunu belirledi. M.N.B. hakkında bu olaydan dolayı da işlem başlatılırken, firari zanlı M.Y'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iraklı İş Adamının 60 Bin Doları Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement