Irak'taki Şiddet Olayları - Son Dakika
Güncel

Irak'taki Şiddet Olayları

Beravne Nahiyesi Meclis Başkanı Ravi: "IŞİD dün Enbar'ın kuzeyindeki Hadise ve Beyci kasabaları arasındaki kaçırdığı 40 kişiden 36'sını serbest bıraktı, 4'ünü ise öldürdü"

16.11.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ta terör örgütü IŞİD militanlarının kaçırdığı 40 kişiden 4'ünü öldürdüğü, 36'sını ise serbest bıraktığı bildirildi.

Enbar'a bağlı Beravne Nahiyesi Meclis Başkanı Taha er-Ravi, IŞİD'ın dün Enbar'ın kuzeyindeki Hadise ve Beyci kasabaları arasındaki bölgede kaçırdığı, şoför ve tüccarlardan oluşan 40 kişiden 36'sını serbest bıraktığını, 4'ünü ise öldürdüğünü ifade etti. Ravi, serbest bırakılanların Beravne'ye ulaştığını da kaydetti.

Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların Haziran'da Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından ülkenin çeşitli yerlerinde ordu ve IŞİD militanları arasında çatışmalar yaşanıyor. ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait hava unsurları da IŞİD'in kontrolündeki hedeflere saldırılar düzenliyor.

IŞİD militanlarının, dün Enbar - Salahaddin karayolunda araçları durdurarak 40 kişiyi kaçırdığı, daha sonra 2'sini öldürdüğü açıklanmıştı. - Enbar

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'taki Şiddet Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement