Irak'taki Çatışmalar - Son Dakika
Güncel

Irak'taki Çatışmalar

Irak\'taki Çatışmalar

IŞİD militanlarının düzenlediği intihar saldırılarında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

02.10.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın Enbar vilayetinde IŞİD militanları tarafından düzenlenen intihar saldırılarında ilk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Enbar Emniyet Müdürlüğü Polis Şefi Ahmed Saddak, IŞİD militanlarının, bomba yüklü iki araçla Ramadi'ye 70 kilometre uzaklıktaki Hit ilçesindeki karakola intihar saldırısı düzenlediğini belirtti.

İlk belirlemelere göre saldırıda 2'si intihar eylemcisi, 1'i polis 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 polisin ise yaralandığını ifade eden Saddak, "IŞİD militanları, ilçedeki orduya ait bir kontrol noktasına da intihar saldırısı düzenledi. Olayda saldırgan ile 1 asker ölürken, 2 kişi ağır yaralandı" dedi.

Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların haziran ayında Musul başta olmak üzere bazı kentlerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, ülkenin çeşitli bölgelerinde IŞİD ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar sürüyor. ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri de bir süredir IŞİD hedeflerini hava saldırıları düzenliyor. - Enbar

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'taki Çatışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement