Irak'ın Doğundaki Diyala'da Çatışma: 8 IŞİD Militanı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Irak'ın Doğundaki Diyala'da Çatışma: 8 IŞİD Militanı Öldürüldü

Irak\'ın Doğundaki Diyala\'da Çatışma: 8 IŞİD Militanı Öldürüldü

Irak'ın doğusundaki Diyala kentinde meydana gelen çatışmada 8 IŞİD militanı ile 1 polis öldü.

01.08.2014 17:57  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın doğusundaki Diyala'nın merkezindeki Bakuba'nın 50 kilometre kuzeydoğusunda yer alan "Veys" bölgesinde meydana gelen şiddet olaylarında 8 Irak Şam İslam Devleti örgütü militanı ile 1 polis öldü.

8 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜ

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Diyala'nın merkezindeki Bakuba'nın 50 kilometre kuzeydoğusunda yer alan "Veys" bölgesinde IŞİD ile güvenlik güçleri arasında meydana gelen çatışmada, 6 IŞİD militanı öldürüldü. Söz konusu çatışmada 1 polisin öldüğü, 6 polisin de yaralandığı belirtildi.

Diyala'nın kuzeyindeki "Sed Hamreyn" bölgesinde de yol kenarına yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 2 IŞİD militanı hayatını kaybetti.

BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan emniyet güçlerinin Bakuba'nın kuzeydoğusunda bulunan "Ulve" bölgesindeki çarşının yakınına park edilmiş bomba yüklü bir araç bulunduğuna ilişkin istihbari bilgi aldığı ve araçtaki bombayı etkisiz hale getirdiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'ın Doğundaki Diyala'da Çatışma: 8 IŞİD Militanı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Siyah: IŞID Hakkindaki Hadis-i Şerif“Abbasoğullarının içinden doğudan ileride sancaklı kişiler çıkacak. Onların önce gelenlerinin ve sonra gelenlerinin işi adam öldürmek olacak. Onlara yardım etmeyin. Allah onlara yardım etmez. Kim onların sancağı altında yürürse yahut bayrağını taşırsa Allah onu kıyamet günü cehenneme koyar. Gerçekten onlar Allah’ın en şerli yaratıklarıdır. Onlar benden olduklarını iddia edecekler. Dikkat edin, ben onlardan beriyim ve onlar da benden beridir. Onların alameti şudur: Saçlarını uzatırlar ve siyah giyerler. Onları desteklemek için oturmayın. Çarşılarda onlarla alışveriş yapmayın. Onlara yol göstermeyin ve onlara su vermeyin. Çünkü onların haykırdıkları tekbir ile sema ehli rahatsız olur. ”(Sağîr/Taberanî, Ümmü Ümame’den rivayet ile)Kaynak;Tacc Hadis Kulliyati. . . Cilt. 13 54 0 Yanıtla
  • cCc Turk: İŞİD GEBERTİKÇE OH ÇEKİN DOSTLAR. . 37 13 Yanıtla
  • resat: ypg ye yakın haber siteleri son ay bilanço 625 ışid elemanı öldürülmiş ypg 75 :) gelde inan buna 15 18 Yanıtla
  • Şehvet: IŞIT denilen örgüt mensuplarını doğuran bayanlara ver Allah ver. . . 9 2 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement