İphone 6c'de Touch Id Sensör mü Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6c'de Touch Id Sensör mü Olacak?

İphone 6c\'de Touch Id Sensör mü Olacak?

Sıradaki iPhone modellerine dair bu aralar yine bir hareketlilik söz konusu. Söylenti ve sızıntı haberlerin yanına, şimdi bir de Apple'ın sitesinde yer...

22.05.2015 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Her sene olduğu gibi bu yıl da Apple'ın yeni iPhone modellerini Eylül ayının ikinci yarısı itibarıyla tanıtması bekleniyor. iPhone 6s ve daha uygun fiyatlı, muhtemelen de renkli polikarbon tasarımlı iPhone 6c söylentilerini sıklıkla duyuyoruz. Peki Apple, 6s'e kıyasla daha uygun fiyatlı olması beklenen iPhone 6c'de Touch ID parmak izi okuyucuya yer verebilir mi?


Firma, geçtiğimiz günlerde yeni lightning dock'unu satışa sunmuştu ve bu ürünün tanıtımını yaparken kullandığı fotoğraf ise, bir iPhone 5c'ydi. Ancak 5c'nin bu fotoğrafında dikkat çekici bir şey vardı, ki o da Touch ID sensörüne yer verilmiş olması. Normalde 5c'de bu özellik değil, standart Apple Home ana ekran tuşu bulunuyor.


Bu durumun fark edilmesinin ardından fotoğrafı kaldıran Apple, "Acaba bir sonraki modelde böyle bir hamle mi yapacak?" sorularını da akıllara getirdi. Yeni gelişmeler oldukça haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6c'de Touch Id Sensör mü Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement