Genç Elektrikçiyi, Kuzeni İntikam İçin Diri Diri Yakıp Öldürdürmüş - Son Dakika
Güncel

Genç Elektrikçiyi, Kuzeni İntikam İçin Diri Diri Yakıp Öldürdürmüş

Genç Elektrikçiyi, Kuzeni İntikam İçin Diri Diri Yakıp Öldürdürmüş

İstanbul'da 9 Nisan'dan bu yana kayıp olarak aranan 19 yaşındaki Birol Demir, amcasının oğlu Özcan D. tarafından intikam için diri diri yakılarak öldürülmüş

25.04.2015 13:43  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 9 Nisan'dan bu yana kayıp olarak aranan 19 yaşındaki Birol Demir'in, daha önce annesini taciz ettiğini ileri sürerek otomobilini parçaladığı ve evinin kapısını kırıp darp ettiği amcasının oğlu Özcan D. tarafından intikam için diri diri yakılarak öldürüldüğü tespit edildi.

ANNE VE KATİL ZANLISI TV'YE ÇIKMIŞTI

Olayın şüphelisi Özcan D. Samsun'da şehirlerarası otobüste yakalandı. Özcan D.'ye cinayette yardım ve yataklık yaptığı öğrenilen 4 kişi de yakalanarak tutuklandı. Şüpheli Özcan D. cesedi yaktığı gösterirken olay yerinde bulanan kemikler incelemeye alındı. Birol Demir'in annesi, oğlunun hayatının endişe ettiğini söyleyerek çıktığı bir televizyon programında yardım istemişti. Bu programa telefonla bağlanan şüpheli Özcan D. ise "Siz benim evime girip beni dövenleri bulun, ben Birol'u ölü veya diri bulurum." demişti.

ANNESİ, KAYIP MÜRACAATI YAPTI

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığına dilekçe veren Nursel Demir, 19 yaşındaki oğlundan 9 Nisan tarihinden beri haber alamadığını belirtti. Esenyurt polis merkezin de ifadesi alınan Nursel Demir, oğlunun Çanakkale'ye bir elektrik işinde çalışmak için geçici olarak gittiğini ancak kendisinden haber alamadığını, öldürülmüş olabileceğini söylediği öğrenildi.

TELEFONU KAPANMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kayıp Birol Demir'in telefon kayıtlarını inceleyen dedektifler son olarak İstanbul'da yaşayan Aydın M. ile görüştüğünü tespit ettiler. Bu görüşmeden bir saat sonra Birol Demir'in telefonun kapandığı tespit edildi.

OTOMOBİLİNİ PARÇALAMIŞ, EVİNİN KAPISINI KIRMIŞ

Polis soruşturması sırasında kayıp Birol Demir'in bir süre önce annesini taciz ettiğini ileri sürdüğü amcaoğlu Özcan D.'nin otomobilini yanındaki arkadaşlarıyla birlikte sopalarla parçaladığını, daha sonra evin kapısını kırarak darp ettiğini tespit etti. Cinayet gününden beri ortadan kaybolduğu öğrenilen Özcan D. şüpheli olarak aranmaya başlandı.

GENÇ ELEKTRİKÇİNİN KAÇIRILDIĞI BELİRLENDİ

Kayıplar Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada polis Özcan D.'nin otomobilinin parçalanıp evinin kapısının kırılması olayından sonra oto alım satışı işinden tanıdığı Şevket B.'den yardım istediğini onunda Birol Demir'in yerini bulması için Aydın M.'ye talimat verdiğini tespit etti. Aydın M.'nin de Birol Demir'in annesine giderek arkadaşını olduğunu söyleyip yerini öğrendiğini telefonla arayarak kısa bir dostluk kurduğu belirlendi. Olay günü Özcan D., Şevket B., Aydın M. ile İbrahim K. ve Vakıf A.'nın iki ayrı arabayla Çanakkale ye gittikleri ve Birol Demir'i kaçırdıkları tespit edildi.

ÖNCE 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Bu gelişme üzerine önce İstanbul, Samsun, Ordu ve Çanakkale illerinde yapılan operasyonda Şevket B., Aydın M., İbrahim K. ve Vakıf A. gözaltına alındı. Şüpheliler poliste verdikleri ifadelerinde olayı doğruladıkları Birol Demir'in, biber gazı sıkıp başına bir satırın tersiyle vurarak bayıltarak kaçırdıklarını itiraf etti. Şüphelilerin Birol Demir'i bağaja koyduklarını daha sonra Özcan D.'nin o araçla ayrıldığını kendilerinin ise diğer otomobille İstanbul'a döndüklerini anlattılar. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

ŞÜPHELİ TELEVİZYONA CANLI BAĞLANDI

Bu arada bir televizyon proğramına çıkan Nursel Demir oğlunun bulunması için yardım ederken aynı programa canlı olarak telefonla bağlanan şüpheli Özcan D. "Siz benim arabama hasar verip evimin kapısını kıran beni ailemin önünde döven insanları bulup adalete teslim edin. Ben size Birol'u ölü ya da diri bulacağım." dedi.

ŞEHİRLERARASI OTOBÜSE OPERASYON DÜZENLENDİ

Bu gelişme üzerine aranmasına hız verilen Özcan D.'nin Samsun'da bir şehirlerarası otobüste olduğu ihbarı alındı. Bunun üzerine polis otobüsün mola vereceği yerde pusu kurdu. Otobüsün durmasının ardından harekete geçen dedektifler koltuğunda oturan Özcan D.'yi gözaltına aldı. Özcan D.'nin gözaltına alınışı sırasında polise direnmediği öğrenildi.

POLİSLERE DİRİ DİRİ YAKTIĞINI ANLATTI

İstanbul'a getirilen Özcan D.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenilirken kendisini yakalayan polislere Birol D.'yi diri diri yaktığını söylediği belirtildi. Bağajında baygın halde bulunan Birol D.'nin bulunduğu otomobille Lüleburgaza gittiğini anlatan Özcan D. "Onu araçtan indirdim. Henüz canlıydı. Yanımda bulunan benzini üzerine dökerek yaktım. Daha sonra cesedin üzerini çöplerle örtüp oradan kaçtım." dediği belirtildi.

YAKTIĞI YERİ GÖSTERDİ

Polis ekipleri tarafından yer gösterme yapılan Özcan D. cesedi yaktığı Lüleburgaz, Hayrabolu, Sinanlı köyü yakınlarındaki yeri polis ekiplerine gösterdi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu Özcan D.'nin gösterdiği yerde kemik parçaları bulundu. Kemikler incelenmek üzere Adli Tıp kurumuna gönderildi. Şüpheli Özcan D. ise işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Elektrikçiyi, Kuzeni İntikam İçin Diri Diri Yakıp Öldürdürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • şırnaklı: çırtık müge anlı 4 31 Yanıtla
  • TUĞBA: müge anlı sayende çok olay çözülüyo. ALLAH sana güç versin bu işi herkes yapamaz. 31 3 Yanıtla
  • Asker Ali: Hic birşey gizli kalmaz güvenlik güclerimizi tebrik ederim.Olayları en hızlı cözmede TÜRK polisinin üstüne tanımam. 24 6 Yanıtla
  • Arif: Rahmetliye yaptigi eziyetin aynisini buserefsizeyapacaksin bunuda diridiriyakacaksin nasiloluyormusyakmak göstermeklazim 18 3 Yanıtla
  • caminin hocası: ne biçim ülke, her yer ermeni ve cahil dolu ya rabbim sen bizi affet, , 18 3 Yanıtla
  • akraba akrep: VAHŞET anne görsün şimdi gencecik insana anlatılacak laf mı oda deli kanlı anasına laf gelmesin diye dalaşmış olan gencecik insana oldu hayattan koptu yaşaması gereken güzel günleri olacaktı hatayı galiba biz büyükler yapıyoruz eşine anlatsaydı daha olumlu anlar daha olgun konuşulurdu ya ŞİMDİ ne oldu ALLAH tüm insanları bu gibi akrabalardan kötü insanların şerrinden korusun 15 2 Yanıtla
  • JANA DILA: KANSIZ ALLAHTAN KORKMADIN MI... KENDİ CANINDAN KANINDAN BİRİNİ ÖLDÜRMEK BU KADAR MI KOLAY OLMUŞ... IŞİD RUHLU CANİLER ALLAH BELANIZI AGIR ŞEKİLDE VERSİN... 15 1 Yanıtla
  • Gökay: Bunun gibi cani akrabalardan heryerde var allah bunların şerrinden bütün iyi insanları korusun. 16 0 Yanıtla
  • AKP ESERI: VALLA EN SON 12SENEDE TC DAISIN YUVASI HALINE GELMIS POLISI JANDARMAYI TAKAN KIM KESIK EL CINAYETI ÖZGECAN DILSIZ CIFTLER ÖLDÜRÜLEN SONRADA CUVALDA GÖLETE ATILAN ADAM KISACA CEHALET 9 7 Yanıtla
  • alp: Alemdar denen mahluk beddua etme ne olursa olsun 19 yasinda gencecik cana niye kiydi asil lanet okunucak adam özcan denen aklisizdir . kimsenin günahina girme öldürek ne zamandir hak oldu. 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Osmaneli'de Muhtarlara Böğürtlen Fidesi Dağıtıldı
    12:35 Osmaneli'de Muhtarlara Böğürtlen Fidesi Dağıtıldı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, üreticilere teslim edilmek üzere 27 köy muhtarına 3 bin dikensiz böğürtlen fidesi verildi. Fide dağıtım törenine, Kaymakam Yüksel Ünal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Diker, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Çalışkan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Demir ve muhtarlar katıldı. Ünal, köylerde ekilmedik alan kalmasın, köyler böğürtlenle renklensin diye bir proje başlattıklarını söyledi. Kırsal bölgelerdeki çiftçilerin gelir seviyesini artırmak amacıyla Kaymakamlık ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince deneme amaçlı olarak 27 köyde her haneye ikişer adet fide verileceğini belirtti.

  • Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:35 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ETSO'nun Şubat Ayı Mizan ve Bütçe İzleme Raporu onaylandı. Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, Mart ayı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Konuşmasında, ETSO'nun sosyal sorumluluk anlayışıyla ramazan yardımlarını ve diğer faaliyetleri anlattı. Toplantı, Meclis üyelerinin dilek ve temenniler kısmıyla sona erdi.

  • Kütahya'da kumar oynatan 6 işletme mühürlenip kapatıldı
    12:34 Kütahya'da kumar oynatan 6 işletme mühürlenip kapatıldı

    Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde, kumar oynattığı tespit edilen 4 kıraathane, 1 salon ve 1 yardımlaşma derneği olmak üzere toplam 6 işletme mühürlenip kapatıldı.

  • Evden çıkamayan müşterinin siparişini kurye kediye ulaştırdı
    12:34 Evden çıkamayan müşterinin siparişini kurye kediye ulaştırdı

    Serdivan'da yaşayan bir kadın, evden çıkamadığı için siparişini kuryeye verdi. Kurye, müşterinin isteği üzerine kedinin karnını doyurdu ve bu anlar kask kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

  • Gediz ilçesinde TAKE Projesi kapsamında tohum dağıtımı gerçekleştirildi
    12:33 Gediz ilçesinde TAKE Projesi kapsamında tohum dağıtımı gerçekleştirildi

    Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi ile Gediz ilçesinde boş bekleyen veya nadasa bırakılan atıl durumdaki araziler tarımsal üretime kazandırılmak amacıyla 153 çiftçiye yüzde 50 ve yüzde 75 hibeli farklı çeşitlerde tohum dağıtımı yapıldı. Dağıtımda 111 çiftçiye yüzde 50 hibeli 11 bin 250 kg nohut tohumu, 18 çiftçiye yüzde 50 hibeli 240 kg ayçiçeği tohumu ve 24 çiftçiye yüzde 75 hibeli 352 kg sorgum tohumu dağıtıldı.

  • Kütahya'da meyve bahçelerindeki liken oluşumları gözlemlendi
    12:33 Kütahya'da meyve bahçelerindeki liken oluşumları gözlemlendi

    Kütahya'nın Şaphane ilçesine bağlı Karamanca köyünde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından meyve bahçelerindeki ağaçlarda liken oluşumlarını gözlemlemek amacıyla arazi kontrolleri gerçekleştirildi.

  • Konya'da market soygunu zanlısı tutuklandı
    12:33 Konya'da market soygunu zanlısı tutuklandı

    Konya'nın Meram ilçesinde bir marketten silahlı soygun yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette gerçekleşen soygunun ardından çalışma başlattı. Şüphelinin İshak K. olduğu belirlendi. Zanlının soygunu kız arkadaşına para yardımı yapmak için gerçekleştirdiği öğrenildi. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, metro ve olimpik yüzme havuzu projelerini açıkladı
    12:33 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, metro ve olimpik yüzme havuzu projelerini açıkladı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ANSİAD toplantısında yaptığı konuşmada, Antalya'yı metro ile tanıştıracaklarını ve uluslararası standartlarda bir olimpik yüzme havuzu inşa edeceklerini duyurdu.

  • Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 5 yıl daha halkıyla birlikte yönetecek
    12:33 Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 5 yıl daha halkıyla birlikte yönetecek

    Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 5 yıllık başkanlık döneminde Seyhan halkının kazanması ve hizmetlerin devam etmesi için çalıştıklarını belirtti. Akay, yeni dönemde de halkın desteğiyle hizmetlerin sürdürüleceğini vurguladı.

  • Mustafa Bozbey: '31 Mart akşamı Gülümseme Bayramı'nı yapacağız'
    12:32 Mustafa Bozbey: '31 Mart akşamı Gülümseme Bayramı'nı yapacağız'

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim öncesi Küçükbalıklı Mahallesi'ni ziyaret ederek destek istedi. Bozbey, halka hitap ederken 31 Mart akşamının 'Gülümseme Bayramı' olacağını söyledi ve mahallenin sorunlarına çözüm bulacaklarını belirtti.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: Ekrem İmamoğlu PKK'nın adayıdır
    12:32 MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: Ekrem İmamoğlu PKK'nın adayıdır

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ekrem İmamoğlu'nun CHP'den çok PKK'nın adayı olduğunu söyledi. Yalçın, yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin bölücülerle işbirliği yapmasını eleştirdi.


Advertisement