İntihar Etmek İçin Sakarya Nehri'ne Atladı, Yüzerek Ağaca Tutundu - Son Dakika
Güncel

İntihar Etmek İçin Sakarya Nehri'ne Atladı, Yüzerek Ağaca Tutundu

İntihar Etmek İçin Sakarya Nehri\'ne Atladı, Yüzerek Ağaca Tutundu

Adapazarı'nda iddiaya göre borçları nedeniyle daha önce de intihara etmek isteyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü'nden Sakarya Nehrine atladı.

10.04.2015 22:41  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda iddiaya göre borçları nedeniyle daha önce de intihara etmek isteyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü'nden Sakarya Nehrine atladı. Kar sularıyla kabaran nehirde bir süre yüzen Ali Taşkın ağaçlara tutununca AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Adapazarı Eski Sakarya Köprüsü'nde saat 19.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre aile içi sorunları ve borcu olduğunu söyleyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü'ne çıktı. Çevredeki vatandaşlar Taşkın'ı görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, Taşkın'ı ikna etmeye çalıştı.

Ali Taşkın, ikna çabalarına rağmen çıktığı yerden inmedi. Bir süre köprü üzerinde alkol almaya devam eden Ali Taşkın, daha sonra eriyen kar sularıyla kabaran nehre atladı.

Sakarya Nehri'nde bir süre kurtulmak için yüzen 35 yaşındaki Taşkın, daha sonra nehrin ortasındaki ağaca tutunmayı başardı. Taşkın, yaklaşık 20 dakika sonra AFAD ekiplerince tutunduğu ağaç dallarından alınıp kıyıya çıkarıldı. Taşkın ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ali Taşkın'ın, daha önce de Eski Sakarya Köprüsü'ne çıkarak intihara kalkıştığı ve çevredekiler tarafından ikna edildiği öğrenildi. Hastanede tedaviye alınan Ali Taşkın'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Etmek İçin Sakarya Nehri'ne Atladı, Yüzerek Ağaca Tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı
    16:12 Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı

    Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına, seralarda, kapalı halı sahalarda ve bazı işletmelerde hasara neden oldu. Belediye başkanı Cengiz Arslan, hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için mevlit okutuldu
    16:08 Çorum'un İskilip ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için mevlit okutuldu

    Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için İskilip Köprübaşı Camisi'nde mevlit okutuldu. Mevlit programına İskilip Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, AK Parti Çorum İl Başkanı ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında mevlide katılanlara lokum ikram edildi.

  • Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı
    16:08 Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

    Gaziantep'te İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkogüç' operasyonunda, 670 personel ve özel harekat polislerinin katılımıyla 15 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 5 şüpheli yakalandı. Ayrıca, mahallede yapılan kontrollerde 8 zanlı gözaltına alındı.

  • Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    16:08 Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Van'ın Gevaş ilçesinde oyun oynarken dengesini kaybeden 3 yaşındaki Eylül Suratlı, dereye düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan çocuğun cansız bedeni, yapılan çalışmalar sonucunda 1 kilometre uzakta bulundu ve otopsi için Gevaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

  • Bursa'da etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi
    16:04 Bursa'da etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

    Bursa'da etkili olan rüzgar nedeniyle kent merkezinde bir ağaçtan kopan dal, otomobilin tavanına düştü. Neyse ki olayda can kaybı yaşanmadı. Vatandaşlar da rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşadı. Bursa Valiliği, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

  • Antalya'da Etkili Fırtına ve Sağanak Yaşamı Olumsuz Etkiledi
    16:00 Antalya'da Etkili Fırtına ve Sağanak Yaşamı Olumsuz Etkiledi

    Antalya'da etkisini sürdüren fırtına ve sağanak nedeniyle kent merkezi ve bazı ilçeler olumsuz etkilendi. Fırtına sonucunda ağaçlar devrildi, işletmeler şemsiye ve tezgahlarını tutmaya çalıştı. Denizde dev dalgalar oluştu. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı ve trafikte aksama yaşandı. Hava sıcaklığı 22 derece olan Antalya'da fırtına etkisini sürdürüyor. Rüzgar hızı Kepez'de 74, Kemer'de 130,7 kilometreye ulaştı. Kumluca'da 40,7, Elmalı'da 34, Döşemealtı'nda 29, Saklıkent Kayak Merkezi'nde ise 28 kilogram yağış düştü. Serik'te ise bir caminin minaresinin külahı fırtına nedeniyle yıkıldı.

  • Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 9 Gün Boyunca Kutlanacak
    15:59 Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 9 Gün Boyunca Kutlanacak

    Gaziantep'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel etkinliklerle 9 gün boyunca kutlanacak. Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen '23 Nisan Çocuk Şenliği' kapsamında çocuklar için eğitici ve eğlendirici bilim stantları açılacak. Ayrıca çocuk film gösterimi, sihirbaz gösterisi, oyun parkları, müzik ve boyama gibi etkinlikler de yer alacak. Şenlik, 28 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement