İnternet Fenomeni Ahmet Parlak, Albüm Çıkartacak - Son Dakika
Magazin

İnternet Fenomeni Ahmet Parlak, Albüm Çıkartacak

Söylediği 'İsyan' şarkısıyla sosyal medyada fenomen olan Ahmet Parlak albüm çıkartacak.

04.02.2016 17:40  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"O Ses Türkiye"de Gökhan Özoğuz'un Ahmet Parlak videosunu izletmesinden sonra Parlak'ı deyim yerindeyse tüm Türkiye tanıdı. Hatırlanacağı gibi Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Ahmet Parlak herkesin gönlüne taht kurdu.

"İSYAN" ŞARKISIYLA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Söylediği 'İsyan' şarkısıyla milyonları kendine hayran bırakan Parlak şimdilerde albüm lansmanı yapmaya hazırlanıyor. 15 Mart'ta İstanbul'da sevenleriyle buluşacak olan Ahmet Parlak'a sosyal medyada da birçok kişi destek oldu.

AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin "İsyan" şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Bir fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

İnternet Fenomeni Ahmet Parlak, Albüm Çıkartacak

Son Dakika Magazin İnternet Fenomeni Ahmet Parlak, Albüm Çıkartacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • lvn: smdi bir kac akp li bnu dinlemenn gunah oldugunu yazar:) 9 30 Yanıtla
  • 32: Açının meşhurlarından hesapta. medya m..... Adam içki masasında alem yaparken meşhur oluyor hesapta.ALLAH hidayet etsin. 14 4 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : ist nick gerizekalı şehit geliyor dye ölek mi yani bizde hayat devam ediyor herkes ölüyor yasıyor bu sacma yorumlarını kndinize saklayın aptallar 1 10 Yanıtla
  • Rabia. Tür: Süper. Bir isyan şarkısıydı. Bence Halil sezaiden bile güzel söyledi. Hastasıyız dede 0 0 Yanıtla

Advertisement