İngiltere ve Amerika'da Burs Fırsatları - Son Dakika
Eğitim

İngiltere ve Amerika'da Burs Fırsatları

İngiltere ve Amerika\'da Burs Fırsatları

Türkiye'nin ilk ve tek Amerika ve İngiltere odaklı yurt dışı eğitim fuarı olan Mezun Eğitim Fuarı, yurt dışı eğitim ve yaşam hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

05.11.2015 14:37  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezun Group, 14 Kasım günü Taksim Hilton Hotel'de İngiltere ve Amerika'nın en seçkin dil okulları ve üniversiteleri ile öğrencileri buluşturacak.

Mezun Group, bu fuarda öğrencilere dil eğitimi alabilecekleri, lisans, yüksek lisans ve MBA yapabilecekleri okul seçeneklerini sunacak. DEIK'in (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) tanıtım sponsoru olarak destek vereceği fuarda öğrenciler, dil okulları ve üniversitelerin sundukları burslar hakkında detaylı bilgi alıp kriterlerini öğrenebilecekler.

İlk kayıt yaptıran öğrenciye 5000 USD burs imkanı !

Fuara katılan bir çok üniversite, eğitim ücretini ödeyerek kayıt yaptıran ilk öğrenciye 5000 $'dan başlayan burs imkanı sunacak.

Sanal Gerçeklik bu fuarda !

Facebook'un geçtiğimiz sene 2.4 milyar dolara satın aldığı Oculus Rift Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile katılımcılar, Amerika'daki üniversite kampüslerini oturdukları yerden gezebilecekler ve sanal gerçekliği deneyimleyebilecekler.

Kaplan, ESLI, Zoni, University of Kentucky ve DurhamUniversity gibi birçok dil okulu ve üniversitenin katılacağı fuarda öğrenciler, yetkililer ile birebir görüşerek sorularına yanıt bulabilecekler. Fuarda, 500'den fazla farklı eğitim programına kayıt olma imkanı bulacak olan öğrenciler, eğitim fırsatlarından yaralanırken, konaklama, burs ve yurt dışında yaşam konusunda bilgi sahibi olabilecekler.

Expert'ler Tarafından Bilgilendirici Seminerler:

Fuarda, Amerikan Konsolosluğu yetkilileri 'Vize süreci' hakkında bir seminer verirken 20 yıldır Amerika'da Barst&Mukamal Avukatlık Bürosu ortağı olarak çalışan ve bir Türk-Amerikan olan göçmenlik avukatı Emre Özgü; "Öğrenci vizesi, Çalışma vizeleri ve Greencard" hakkında bir seminer verecek.

Ayrıca 18 yıldır Amerika'da yaşayan Mezun Group CEO'su Ali Hantal da fuara katılarak, öğrencilere "Amerika'daki Hayata Alışma ve Kültür Şokunu Engellemenin Başlıca Yolları" konulu bir seminer verecek. Hantal, Türk öğrencilerle daha Amerika'ya gitmeden orada karşılaşabilecekleri kültür farklılıkları konusunda önemli ipuçlarını paylaşacak.

Fuara katılım ücretsiz olacak!

Ücretsiz davetiye almak ve burs imkanlarından faydalanmak için Mezun.com'dan başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Yurtdışı eğitim ve yaşam hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız Mezun Eğitim Fuarını kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim İngiltere ve Amerika'da Burs Fırsatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi
    16:49 Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi

    Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen törende, bilimsel araştırma ve yayınlarda üstün performans gösteren öğretim üyelerine teşekkür belgeleri verildi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversitenin bilimsel üretimi teşvik eden bir sistem oluşturduklarını ve bu sayede uluslararası iş birliğiyle gerçekleştirilen SCI yayın sayısının arttığını belirtti. Özkan, Akdeniz Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

  • Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak
    16:48 Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak

    Muğla'nın Dalaman ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları tarih projesiyle TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Proje, somut kültürel miras farkındalığının artırılmasında bütüncül turizm uygulamasını ele alıyor. Ayrıca, başka bir proje de değerler eğitimi alanında hazırlanarak bölge finallerinde yer alacak. Bölge finalleri, 22-25 Nisan tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti
    16:29 Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti

    Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, Gümüş İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu. Büyükkaymakcı, okul müdürü Yusuf Kılıç'tan ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle de sohbet eden Büyükkaymakcı, kitaplara olan ilgisinin başarısının temelini oluşturduğunu belirtti ve öğrencilere okumayı ve merakı teşvik etti.

  • KTÜ Matematik Bölümü FEDEK tarafından akredite edildi
    16:09 KTÜ Matematik Bölümü FEDEK tarafından akredite edildi

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Fen Fakültesi Matematik Bölümü Lisans Programı'nın, Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih, Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından 3 yıl 5 ay süreyle akredite edildiğini bildirdi. Prof. Dr. Çuvalcı, Matematik Bölümünün FEDEK tarafından akredite edilmesinin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akreditasyonla Matematik Bölümünün kalitesi ve başarısının onayladığının altını çizen Çuvalcı, akademisyenlere teşekkür ederek, akreditasyonların öğrencilere ve bölümlere hayırlı olmasını diledi. Çuvalcı, Matematik Bölümünün sadece akademik mükemmelliği değil, öğrencilerin bireysel gelişimini ve başarısını da hedeflediğini vurguladı ve bu akreditasyonun doğru yolda olduklarını gösterdiğini ifade etti.

  • Kastamonu'da Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı öğrencilerle buluştu
    15:49 Kastamonu'da Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı öğrencilerle buluştu

    Kastamonu'da TCSG 96 İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, 'Geleceğin Denizcileri Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Ekipler, okulları ziyaret ederek sahil güvenlik teşkilatının faaliyetlerini ve kullanılan araçları tanıttı. Ayrıca, sahil güvenlik kariyeri hakkında merak edilen soruları yanıtladılar. İnebolu'da faaliyete geçen Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK) timi de öğrencilere ekipmanlar hakkında bilgi verdi.

  • Kozluk ilçesinde öğrenciler için etkinlik düzenlendi
    15:28 Kozluk ilçesinde öğrenciler için etkinlik düzenlendi

    Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kendine Gülümse Vakfı (KGV) arasında yürütülen 'Haydi Umutla Gülümse Projesi' kapsamında, 10 farklı okulda yaklaşık bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıklarına yönelik etkinlik yapıldı. Etkinlikte, tiyatro oyunu sahnelendi ve öğrenciler eğlenceli zaman geçirdi.

  • Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı
    15:04 Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı

    Germencik Himmet Çondur Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Burak Zencirci'yi ziyaret etti. Başkan Zencirci, öğrencilerle ilgilenerek teşekkür etti.

  • Kdz. Ereğli Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenliyor
    14:59 Kdz. Ereğli Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenliyor

    Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Halil Posbıyık, sokak oyunları, oyun parkurları, bilimsel deneyler, şişme oyun parkları, hayvanat bahçesi, sahne gösterileri, atölyeler ve çeşitli oyunların yer alacağı şenliğe tüm çocukları davet etti.

  • ÖSYM sorularının hazırlandığı merkez ilk kez görüntülendi
    14:59 ÖSYM sorularının hazırlandığı merkez ilk kez görüntülendi

    Gençlerin üniversite kaderini belirleyecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ÖSYM görevlilerinin 45 günlük dış dünyadan uzak yaşayacakları merkez ilk kez görüntülendi. Merkez hakkında konuşan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, soruları hazırlayanlarla gizlilik sözleşmesi imzaladıklarını belirterek "Hocalarımıza 4 yıldızlı otel konforu sunmaya çalışıyoruz." dedi.


Advertisement