İngiltere'de Fellaini, Wilshere'i Kafasından Isırmaya Çalıştı - Son Dakika
Spor

İngiltere'de Fellaini, Wilshere'i Kafasından Isırmaya Çalıştı

İngiltere\'de Fellaini, Wilshere\'i Kafasından Isırmaya Çalıştı

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Marouane Fellaini, Arsenal maçında rakibi Jack Wilshere'i kafasından ısırmaya yeltendi.

23.11.2014 14:31  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier League'de Arsenal ile Manchester United arasında oynanan mücadelede Marouane Fellaini ile Jack Wilshere arasında yaşanan diyalog Ada'da gündeme oturdu.

Sporx'de yer alan habere göre; karşılaşmanın 31. dakikası oynanırken Manchester United ceza sahası içerisinde yaşanan ikili mücadele sonrasında Arsenal forması giyen Jack Wilshere, Manchester United'lı Marouane Fellaini'ye kafa atmak için yeltendi.

KAFASINDAN ISIRMAYA ÇALIŞTI

Ancak İngiliz oyuncunun bu tepkisi karşısında son derece soğukkanlı bir duruş sergileyen ve beklenenin aksine korkmayan Marouane Fellaini, Jack Wilshere'ın kafasının ısırmaya kalktı. Fas asıllı Belçikalı yıldız oyuncunun bu hamlesi ise, ısırık vakaları ile ünlü Luiz Suarez'i akıllara getirdi.

FELLAINI YIRTTI, WILSHERE SARI KART GÖRDÜ

Söz konusu pozisyona bir hayli uzak olan karşılaşmanın hakemi Mike Dean, Marouane Fellaini'ye karşı herhangi bir cezai yaptırım uygulamazken, Jack Wilshere'a ise sarı kart gösterdi. Deneyimli hakem Mike Dean'in söz konusu kararının ardından ise Jack Wilshere'ın kırmızı kart görmediği için şanslı olduğu yorumları yapıldı.

İkili arasındaki arbede daha sonra Michael Carrick'in Marouane Fellaini'yi, Wayne Rooney'nin ise Jack Wilshere'ı uzaklaştırarak araya girmesinin ardından büyümeden yatıştırıldı ve müsabaka 2-1 Manchester United üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İngiltere'de Fellaini, Wilshere'i Kafasından Isırmaya Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement