İngilizler'den Enes Ünal'a Büyük Onur - Son Dakika
Spor

İngilizler'den Enes Ünal'a Büyük Onur

İngilizler\'den Enes Ünal\'a Büyük Onur

İngiltere'nin önde gelen gazetesinin hazırladığı 40 kişilik listede, Bursaspor forması giyen 17 yaşındaki Enes Ünal da yer aldı.

14.10.2014 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz The Guardian gazetesinin hazırladığı "gelecek vadeden futbolcular" listesinde, Bursaspor'da forma giyen Enes Ünal da yer aldı.

Geçen sezon Galatasaray'a karşı forma giydiği maçta kariyerinin ilk Süper Lig golünü atmasının yanı sıra 16 yaşında lig tarihinin gol atan en genç futbolcusu olma unvanını da elde eden Enes Ünal, The Guardian'ın hazırladığı ve dünyanın çeşitli liglerinde forma giyen 40 futbolcunun yer aldığı listeye Türkiye'den giren tek isim oldu.

Genç milli takımlarda da forma giyen Enes Ünal, geçen sezon Galatasaray, Kayserispor ve Torku Konyaspor maçlarında toplam 3 gol atmıştı. 17 yaşındaki futbolcu, bu sezon fazla forma şansı bulamadı.

İspanya ve Fransa'dan 3'er futbolcunun bulunduğu listede, İngiltere, Almanya, Hollanda, Hırvatistan ve Brezilya ikişer futbolcuyla yer aldı. Guardian, İspanya'dan Adrian Marin (Villarreal), Julen Arellano (Barcelona) ve Ferran Sarsanedas (Barcelona), Fransa'dan ise Ousmane Dembele (Rennes), Jean-Kevin Augustin (Paris St Germain) ve Maxime Baila Lopez'i (Marsilya) listeye aldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İngilizler'den Enes Ünal'a Büyük Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement