İngiliz Basını Arsene Wenger'in "Türkler Zorlu" Uyarısını Manşetlere Taşıdı - Son Dakika
Güncel

İngiliz Basını Arsene Wenger'in "Türkler Zorlu" Uyarısını Manşetlere Taşıdı

Faruk ZABCI / LONDRA, DHA İstanbul'da Arsenal'in bu akşam işinin zor olduğunu vurgulayan Daily Star Gazetesi, Arsene Wenger'in "Türklerin Çok Kolay Olduğunu Düşünmeyin" uyarısını manşet yaptı.

19.08.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Faruk ZABCI/ LONDRA, DHA

İstanbul'da Arsenal'in bu akşam işinin zor olduğunu vurgulayan Daily Star Gazetesi, Arsene Wenger'in "Türklerin Çok Kolay Olduğunu Düşünmeyin" uyarısını manşet yaptı.

ARSENE WENGER'İN OYUNCULARINA DİREKTİFİ: " İYİ OYNAYIN YOKSA ELENEBİLİRİZ"

Bugünkü İngiliz gazeteleri, Arsenal için tehlike çanlarının çaldığına dikkat çekerken,Teknik Direktör Arsene Wenger'in "Türkler çok kolay lokma değil kendinizi şekillendirin yoksa dışarıda kalırız" diyerek futbolcularını uyardığını yazdı.

Daily Star'daki iki sayfalık "Türkleri çok kolay sanmayın" manşetli haberde, Arsene Wenger'in Arsenal'li futbolcular futbollarını geliştirmezlerse Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk engelde takılabilecekleri uyarısı vurgulandı.

Daily Mirror, Türk sınavının zor bir sınav olduğu söyleyen Arsene Wenger'in, Beşiktaş maçıyla Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar oynadığı en zorlu sınava girdiklerini söylediğini belirtti.

Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'ne kalarak kazanacakları paradan çok zaferin onu motive attiğini dile getiriken, "Finansal açıdan büyük maç ama para benim için önemli değil. En üst düzeyde oynamak ve Avrupa'da en iyilerle savaşmak istiyoruz." dedi.

The Sun gazetesi "Başarısızlığa Cesaret Edemeyiz" manşetli haberinde Arsene Wenger'in Güzel Sanatlar'a benzettiği Şampiyonlar Ligi'ne kalarak sadece Avrupa'da zafer hayal ettiğini yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Basını Arsene Wenger'in 'Türkler Zorlu' Uyarısını Manşetlere Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi
    22:48 Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

    Hanköy köyünde Ramazan Yazıcı'ya ait 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eskipazar Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu
    22:27 Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu

    Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda bulunan Artuklu Kan Alma Birimine giderek kan bağışında bulundu. Polisler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan bağışında bulunarak, vatandaşları da duyarlı olmaya davet etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.


Advertisement