İnegölspor Lider Karşısına Çifte Bayram İçin Çıkacak - Son Dakika
Spor

İnegölspor Lider Karşısına Çifte Bayram İçin Çıkacak

İnegölspor Lider Karşısına Çifte Bayram İçin Çıkacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 6. hafta maçları yarın oynanacak.

30.09.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 6. hafta maçları yarın oynanacak. Geçen cumartesi günü sahasında konuk ettiği Trakya temsilcisi Kırklarelispor maçından aldığı üç puanla zirve ortakları arasına adını yazdıran İnegölspor, üçüncü deplasman maçında grubun yeni lideri Nazilli Belediyesi'nin konuğu olacak. Geçen haftanın kazanan iki ekibinin müsabakasında İstanbul bölgesinden Mustafa Filiz Kürşad düdük çalacak.

Pazarspor galibiyeti ile açtığı lig perdesinin ilk 5 haftasını iki galibiyet ve üç beraberlikle hanesine yazdırdığı 9 puanla üçüncü sırada tamamlayan İnegölspor, Kırklarelispor galibiyeti ile 7 maçın beraberlikle sonuçlandığı geçen haftanın en karlı takımlarından birisi oldu. Haftanın, liderlik koltuğunu ele geçirerek en karlı ekibi ise, yarınki rakip Nazilli Belediyesi oldu. Bu iki ekip yarın Nazilli İlçe Stadyumunun ev sahipliğinde kozlarını paylaşırken, kazanan kurban bayramına mutlu girecek. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle yoğun bir dönem geçiren İnegölspor, Kırklarelispor maçının hemen ardından başladığı hazırlıklarını tamamlayarak maç için Nazilli'ye gitti.

Lider karşısına tam kadro çıkacak olan İnegöl ekibi, kritik seferden puan yada puanlar çıkartarak zirveye iyice sokulmak istiyor. Ekibimizin en önemli silahı yine, Kırklareli galibiyetinin mimarı Raif Demir olurken, golcü oyuncu 5 golle her iki grubunda şuana kadar en çok gol atan ismi. Ev sahibi ekip ise, İnegölspor'un eski oyuncularından Eray Açıkgöz'ün kardeşi, 4 gollü Eren'e güveniyor.

Yarın saat 16.30'da Nazilli Stadyumu'nun ev sahipliğinde oynanacak olan maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor Lider Karşısına Çifte Bayram İçin Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement