İnegölspor'da İki İmza - Son Dakika
Yerel

İnegölspor'da İki İmza

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Levent Kale ve Boluspor'dan defans oyuncusu İlyas Yılmazer ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

26.08.2015 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Levent Kale ve Boluspor'dan defans oyuncusu İlyas Yılmazer ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan başkan yardımcısı Hamit Haraslı, sözleşme imzaladıkları iki futbolcunun yanı sıra Alanyaspor'dan Burak Uça ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.

Yurt dışında bulunan Burak Uça'nın iki gün içinde İnegöl'e geleceğini aktaran Haraslı, "Bir transfer görüşmemiz daha var. O da yarın netleşecek. Hocamız 4 oyuncu istemişti bizden. Şu an 3 oyuncu ile anlaşmış bulunmaktayız. Bir oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Burak'la da 2 yıllık anlaşma sağlandı. Levent, Ankaragücü'nde 2 yıldır top oynuyor ve çıktığı 58 maçta 24 golü var. İlyas 3 yıldır Boluspor'da. Kendilerine İnegölspor'u tercih ettikleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yeni transfer İlyas Yılmazer, hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirterek, "İnşallah İnegölspor ve benim için hayırlı bir sezon geçer. Sakatlıksız bir sezon geçer. İnşallah sonunda şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselmiş bir takımın oyuncusu olurum" ifadelerini kullandı.

İnegölspor'u şampiyon yapmaya geldiğini kaydeden Levent Kale ise hedefini, "İnegölspor geçen sene başarılıydı. Finale kadar gittiler. Ama orada isterdim ki bir üst lige çıksınlar. Ben o yarım kalan şeyi, kendime olan öz güvenimle de tamamlamak için buraya geldim. İnegöl hedefi olan bir camia. Bu hedefleri bu sene başarabileceğimize inanıyorum" şeklinde ifadelerle anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegölspor'da İki İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement