İmam Hatiplilerden Candan'a Okul Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

İmam Hatiplilerden Candan'a Okul Teşekkürü

İmam Hatiplilerden Candan\'a Okul Teşekkürü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği tarafından İmam Hatip Ortaokulu ve Lise binasının ilçeye kazandırılmasında katkı sağlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ a teşekkür yemeği verildi.

25.01.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği tarafından İmam Hatip Ortaokulu ve Lise binasının ilçeye kazandırılmasında katkı sağlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan' a teşekkür yemeği verildi.

Sabah düzenlenen kahvaltılı toplantıya Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ak Partili Belediye Meclis üyeleri, Ak Partili üyeleri, dernek üyeleri, Okul aile birliği yöneticileri ve ENSAR vakfı yöneticileri katıldı. İlk konuşmayı yapan Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği Başkanı İskender Ünlü, İmam Hatip Ortaokulu ve Lise binasının Ereğli' ye kazandırılmasında katkı sağlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan' a teşekkür ettiklerini söyledi. Ünlü konuşmasında "Sayın vekilimiz Ercan Candan beyin ikinci İmam Hatip lisemizin yer tahsisisin de yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ötürü gönülden teşekkürlerimizi arz etmek kendi gücünü, desteğini yardımlarını her zaman arkamızda hissetmek istediğimizi belirtmek ve bunu her fırsatta gördüğümüzü kendisinin bizi desteklediğini okulumuz ve öğrencilerimiz için ne zaman kendisine baş vursak gereken ilgi ve hassasiyeti gösterdiğini burada belirtmek adına kendisini davet ettik. Bu güzel günde de kendisine teşekkürlerimizi arz ediyoruz" dedi.

Ereğli İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği Başkanı İskender Ünlü'nün ardında konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli'nin modern dizayn edilmiş bir İmam Hatip okuluna ihtiyacı olduğu için girişimleri yaptıklarını ve yeni okula giden öğrencilerin gurur duyacağı bir okul inşa etmek için çalıştıklarını söyledi. Candan konuşmasında "Başkanımız biraz önce İmam Hatip ile ilgili teşekkür ettiler. Aslında teşekkür edilecek bir şey yok. Bu kentin bir ihtiyacı vardı. Bu kentin ihtiyacı ikinci imam hatibin hakikaten günün son şartlarına göre dizayn edilmiş imam hatibin yapılması gerekiyordu. Biz bunu yaptık. Bunun için de var gücümüzle Belediye başkanımız da dahil çalıştık. İnşallah Karadeniz Ereğli'ye yakışır hakikaten günün şartlarına yakışır İmama hatibe giden öğrencilerin gururla gidebileceği çok güzel bir okul inşallah oraya yapacağız" dedi.

CANDAN "HARİÇTEN GAZEL OKUYORLAR"

Eski Devlet Hastanesi binasının Bülent Ecevit Üniversitesine devir edilmesi hakkında son günlerde çıkan spekülasyonlara da değinen Ercan Candan "Bu arkadaşlar her zaman hariçten gazel okumayı çok severler. Onlar ben milletvekili olduğumdan beridir sürekli dışarıdan gazel okuyorlar. Bu kente hiçbir zaman yanlış bilgi vermedim. Doğrusu ne ise onu söyledim. Biz TOKİ başkanının bu açıklama yapılmadan birkaç gün öncesinde sayın başkanım ile birlikte oradaydık. Biz elimizden geldiğince çalışıyoruz. Sayın Başbakana rapor verdik. Yine bu mesele vardı. Afyon' da Sayın Başbakan ile görüştük ve yine bu mesele vardı. Ben tüm gücümü buranın Bülent Ecevit Üniversitesi fakülteler kampüsü olması için harcıyorum. Bunun Ereğli için büyük bir fırsat olduğunu biliyorum. Ben daha öncede söyledim. Bunun için Milletvekilliğimi dahi bırakmaya razıyım. Bunu samimiyetle söylüyorum. Hiçbir zaman şov olsun diye laf olsun diye söylemiyorum. Eğer orası Karadeniz Ereğli' ye bırakılacaksa bugün istifa etmeye hazırım. Hiç zerre kadar gözümde yok. Bu iş için bu kadar canı gönülden uğraşılırken, birilerinin dışarında çıkıp da bir şeyler söylemesi ve milletimizin aklını bulandırmasını algılayamıyorum. Ama bunu da milletimize bırakıyorum. Milletimiz bu oyunu çok çok iyi görüyor. Artık belli şeylere doğru yaklaşıldığı için, seçim sattına girdiğimiz için bunlar yapılıyor" dedi.

UYSAL "HAYIRLISI OLACAK"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal' da eski devlet hastanesi binasının Üniversiteye devir edilmesi konusunda TOKİ başkanından söz aldıklarını ve bu işin hayırlısı ile biteceğini söyledi. Uysal konuşmasında "Bu sürecin başlaması aslında çok eski. Onun arkasında sayın vekilimiz iki defa başbakana bizzat dosya verdi. Dosyada da üniversite ile ilgili eski hastane yerinin devir edilmesi için benim gözümün önünde dosyayı verdi. Ben de gerek yerel yönetimler toplantısında gerekse genel başkan yardımcılarına eski hastanenin üniversite kampüsü olarak verilmesini ısrarla vurguladım. Biz en son sayın Başbakan'ımıza bu bölgenin Ereğli'nin halkımızın isteklerini ilettik. İnşallah hayırlısı ile bitecek. Son günlerde yapılacak yapılmayacak dedikodularının yayılmasını ben seçimlerin yaklaşmasına bağlıyorum. Bu konuyla ilgili olarak Sayın vekilimiz ile TOKİ başkanına gittik. TOKİ Başkanı Ergün beyde bize tamam dedi. Aramızda ki konuşmaları da çok fazla açıklamak istemiyorum. Ancak TOKİ başkanının yanından mutlu bir şekilde ayrıldık" dedi.

Düzenlenen kahvaltı programı katılımcıların sohbetinin ardından sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatiplilerden Candan'a Okul Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement