İlkokul Tuvaletinde Dehşet - Son Dakika
Güncel

İlkokul Tuvaletinde Dehşet

İlkokul Tuvaletinde Dehşet

Aydın'daki bir ilkokulda, tuvalete giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki R.K.K., okulun özel sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki U.K. tarafından boğulmak istendi.

27.03.2015 18:32  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'daki bir ilkokulda, ders saatinde izin isteyerek tuvalete giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki R.K.K., iddiaya göre, okulun özel sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki U.K.'nın saldırısına uğradı. İple boğulmaya çalışıldığı belirtilen R.K.K.'yı, öğretmeni kurtardı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, müfettiş görevlendirdiğini, ihmal izlenimi olan olayda sorumluların cezalandırılacağını söyledi.

TUVALETTE SALDIRIYA UĞRADI

Olay, dün saat 11.40 sıralarında, Efeler Güzelhisar İlkokulu'nda meydana geldi. Okulda 1/A sınıfı öğrencisi R.K.K., ders saati sırasında tuvalet ihtiyacı için sınıf öğretmeni Nurhayat Nayırlı'dan izin istedi. Yalnız başına girdiği tuvaletten çıkmak üzereyken, iddiaya göre, özel sınıfta eğitim gören U.K.'nın saldırısına uğradı.

SİFONUN İPİYLE BOĞMAK İSTEDİ

U.K., tuvaletin sifonundan söküldüğü belirtilen 40 santim uzunluğunda kırmızı renkli ipi R.K.K.'nın arkasından boynuna dolayarak sıkmaya başladı. R.K.K., çırpınmaya başlayınca U.K. bu sefer de R.K.K.'nın elini ısırdı. Bu sırada yine izinle tuvalete gelen öğrencilerden M.A.İ., tuvalet kabininde yaşanan korku dolu o anlara tanık oldu. M.A.İ., vakit kaybetmeden öğretmenine koşup haberdar etti.

ÖĞRETMENİ KURTARDI

Koşarak tuvalete gelen öğretmen Nayırlı, R.K.K.'yı, U.K.'nın elinden kurtardı. Olayın ardından U.K. tuvaletten koşarak kaçtı. Bir süre sonra özel eğitim öğretmeni Dilek Erdinç ile birlikte rehberlik servisine gelen U.K.'nın "Ben yaptım. Bir daha yapmayacağım" dediği öğrenildi.

ÇOCUĞUN ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Konudan haberdar olunca okula gelen R.K.K.'nın annesi, oğlunu hastaneye götürdü. Oğlu için boğazındaki ve elindeki yaralar nedeniyle darp raporu alan kadının, savcılığa giderek okul yönetimi ve öğretmenden şikayetçi oldu.

"İLK İZLENİMİM BİR İHMAL GİBİ"

Müfettiş görevlendirdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Olayı en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğiz. İlk izlenimim bir ihmal gibi. Özel eğitim sınıfındaki çocuklarımız tuvalete giderken öğretmen eşliğinde gitmeli. Fakat burada çocuğumuz başında öğretmeni olmadan tuvalete gönderilmiş. Olayda ihmalleri olanlar kesinlikle cezalandırılacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlkokul Tuvaletinde Dehşet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • hofless23: İslami ahlaka göre yetiştirilen çocukla Kemalist ahlaka göre yetiştirilen çocuk arasında fark vardır. 4 23 Yanıtla
  • Jandarma: Öğretmen çoçuğu tuvalete neden götürüyor ben onu anlamadım artık memura suç yapıştırmak ne kadar kolay oldu .. Sınıftaki 20 öğrencinin başında kim duracak onu tuvalete götürürse ..lütfen bir öğretmen bir memura bu kadar kolay suç yapıştırılmaz 11 8 Yanıtla
  • BİZE ENGEL UĞRAMAZ MI..?????: özel alt sınıflarda çocukların tuvalet ve temizliği ile ilgilenen yardımcı bayan olması gerekir. Bunuda milli eğt. görevlendirir. Öğretmen sınıftaki çocukları bırakıp çııkamaz. 13 2 Yanıtla
  • ????????: Cozum cocuk yapmayin demek degil cocuklarima dogru terbiye verebilmek icin once biz anne babalar kendimi okuyarak egitmeliyiz mesela sacma sapan diziler ve programlar yerine egitici guzel seyler izleyeniliriz 11 3 Yanıtla
  • ÖMER: Ülke hiç iyi değil şiddet tavan yaptı gerçekten yaşanacak halde değiliz. Allah Sonunu hayır etsin 12 2 Yanıtla
  • .: BU HABERDE DE DİĞERLERİNDE OLDUGU GİBİ ÖĞRETMEN DÜŞMANI İNSANLAR. ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİNDE HAYIR ATANMASIN BAŞKA İŞLERİN ÖNÜ AÇILSIN DERSİNİZ. BÖYLE HABERLERDE DE NEDEN O ÇOCUK TUVALETE TEK GİTTİ DERSİNİZ. İŞTE TEK GİTMEMESİ İÇİN BİR ÖĞRETMENİN DAHA OLMASI GEREKTİ EN AZINDAN DEĞİL Mİ? BUNU İDRAK EDEMİYOSUNUZ. AYRICA ÖĞRETMENLER TUVALETÇİ BAŞI DEĞİL BUDA BİR GERÇEK. BU ŞEKİLDE OLAN ÇOCUKLARIN AYRI BİR ÖĞRETM YERİNDE ÖĞRENİMLERİNİ TAMAMLAMASI GEREKMEKTEDİR. UMARIM BU ŞEKİLDE ÖĞRETMEN DÜŞMANLARININ ARTIK TAMAMEN SONU GELİR. NEFRET EDİYORUM BU ZİHNİYETTEN. 12 2 Yanıtla
  • mtn: Islam ahlaki eksik 6 7 Yanıtla
  • mtn: Anne baba, õğretmenler suclu. . . egitim yok. . . herkes dizilerin, filmlerin esiri olmus 11 1 Yanıtla
  • ÖZEL EĞİTİMCİ: Yıllarca kaynaştırmanın doğru bir uygulama olmadığını söyledik durduk ama dinleyen kim?. . . . . . . . . . . 11 0 Yanıtla
  • ADANALI: ADANA MI BURASI? 4 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement