Yeni Yapılan Okulda Atatürk Büstü ve Bayrak Direği Yok - Son Dakika
Güncel

Yeni Yapılan Okulda Atatürk Büstü ve Bayrak Direği Yok

Yeni Yapılan Okulda Atatürk Büstü ve Bayrak Direği Yok

Afyonkarahisar'da yeni yapılan ve bu dönem başında eğitim öğretimin başladığı Atatürk İlkokulu'nda, Atatürk büstü ve bayrak direğinin olmaması tepki çekti.

03.10.2015 12:45  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yeni yapılan ve bu dönem başında eğitim öğretimin başladığı Atatürk İlkokulu'nda, Atatürk büstü ve bayrak direğinin olmaması tepkiye neden oldu. Yetkililer, eksiklerin birkaç haftada giderileceğini söyledi.

DERS BAŞI YAPILDI AMA...

Sandıklı merkezdeki Çakır Mahallesi Yalıncak Caddesi'ndeki binada hizmet veren Atatürk İlkokulu, geçen yılın ağustos ayında yapımına başlanarak, bu yıl temmuz ayı sonunda teslim edilen Menekşe Sokak'taki yeni binasına taşındı. Eski bina Yavuz Selim Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'ne verilirken, Atatürk İlkokulu'nun yaklaşık 300 öğrencisi, 12 derslikli yeni binada bu eğitim öğretim döneminde dersbaşı yaptı. Ancak okulun bazı eksiklerinin yanında Atatürk büstü ve Türk bayrağının çekileceği bayrak direğinin olmaması tepkiye neden oldu.

İMZA KAMPANYASINA RAĞMEN OKUL TAŞINDI

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Başkanı Nizamettin Şenol, velilerin imza kampanyasına rağmen okulun taşınmasına engel olamadığını iddia etti. Velilerin yeni okul binasının çevre düzenlemesi yapılmadığı, bahçede diken ve otların bulunduğunu kendilerine ilettiğini aktaran Nizamettin Şenol, bunun yanında okulun Atatürk büstü ve bayrak direği olmadığını da kaydetti. Nizamettin Şenol, eksiklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini bildirdi.

"UFACIK ÇOCUKLAR BURADA ZOR OKUR"

Velilerden 61 yaşındaki Ahmet Esen, okul bahçesinin temiz olmadığından yakınırken, bir başka veli 55 yaşındaki Fahrettin İlhan, "Okul bahçesinde bakım yok, her yer diken. Ufacık çocuklar burada zor okur. Bahçenin bir an önce temizlenmesi gerekir." dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise okulun yeni yapıldığını aktarırken, Atatürk büstü ve bayrak direği başta olmak üzere eksiklerin birkaç hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Yapılan Okulda Atatürk Büstü ve Bayrak Direği Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • doğruya doğru. ..: mustafa Kemal'in askerleriyiz 23 27 Yanıtla
  • ali : bayrak olmaz olmazimiz ama ataturk bustu olmayabilir 18 15 Yanıtla
  • elihh: oylar hdpye 7 24 Yanıtla
  • ....: Iki gün sonra imam Hatip yapacaklardırda ondan!!! 13 15 Yanıtla
  • Aa: En büyük MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 10 14 Yanıtla fırtına: en büyük allahtır saftirik 2 1
  • gazzi: Bunda art niyet aramaya gerek yok.daha yeni okul. zamanla büstüde...diregide çevre duzenlemesinide yaparlar.müdür daha yeni.biraz anlayış. Lütfen 13 11 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : dgru ne bu mecburmu bu büst bayrak grmeye okul orası şov yeri degil darısı diger okullrn basına 11 10 Yanıtla
  • Dingo: Amaç zaten Türkiye Cumhuriyetini yıkmak AKEPE nin sindire sindire alıştıra alıştıra proğramının ürünleri bunlar.ZİRAAT BANKASINDAN T.C ibaresi kaldırıldı APONUN isteğiyle kimsenin sesi çıkmıyor.Yakında bayrağıda yasaklar bu AKEPE. 10 8 Yanıtla
  • Tuna ulan tuna: Korkaklar yalakalar nankorler deger bilmezler 15 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement