İlkbal Gürpınar'ın Eşi: Bizde Kimseye El Kalkmaz - Son Dakika
Magazin

İlkbal Gürpınar'ın Eşi: Bizde Kimseye El Kalkmaz

Gürpınar'ın, 2 yıllık eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğünü söylemesi üzerine Ermiş, "Biz de değil kadına, haksız yere hiç kimseye el kalkmaz." dedi.

29.07.2015 16:17  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunucu İkbal Gürpınar'ın iki yıl önce evlendiği Emre Ermiş'ten boşanacağı haberleri çok konuşulmuştu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle korunma istediği öne sürülmüştü. Bu sözler üzerine Söylemezsem Olmaz'ın ulaştığı Emre Ermiş, ise "Biz de değil kadına, haksız yere hiç kimseye el kalkmaz kaldı ki, benim eşime el kaldırmak kimsenin hakkı değildir.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ GEREKCESİYLE KORUMA İSTEMİŞTİ

Sunucu İkbal Gürpınar'ın iki yıl önce evlendiği Emre Ermiş'ten boşanacağı haberleri çok konuşulmuştu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle korunma istediği öne sürülmüştü.

EŞİNE BİRÇOK SUÇLAMA YÖNELTMİŞTİ

Ünlü sunucunun, evlendikleri günden itibaren psikolojik ve maddi şiddet gördüğü söylenirken dilekçedeki iddialara göre; Emre Ermiş, eşine iffetsizlik dahil birçok suçlama yöneltti.
Mahkeme, Emre Ermiş'in bir ay süreyle Zekeriyaköy'deki evden uzaklaştırılmasına ve 50 metreden fazla yaklaşmamasına karar verdiği haberleri gazetelerde yer almıştı.

"BENİM EŞİME KİMSE EL KALDIRAMAZ"

Bu sözler üzerine Söylemezsem Olmaz'ın ulaştığı Emre Ermiş,ise "Biz de değil kadına, haksız yere hiç kimseye el kalkmaz kaldı ki, benim eşime el kaldırmak kimsenin hakkı değildir. Bizim aramızda bir evlilik sözleşmesi de var. Bu şiddet haberleri eşimle aramızın bozuk olduğu bir dönemde ortaya atılmış gerçeği yansıtmayan haberlerdir. Biz Ramazan ayında birlikte sahne aldık ve birlikte katıldığımız tv programları oldu, gerçekten arada bir şiddetli geçimsizlik durumu olsaydı birlikte sahne alır mıydık " dedi.

KİMSEYLE KONUŞMAYACAĞIM

Ünlü sunucu yaşananların medyaya yansıması üzerine sosyal medya adresinden tüm şu açıklamayı yapmıştı:

"Evliliğimizin bitiş nedeniyle ilgili hiçbir gazeteye açıklama yapmamama rağmen ,röportaj yapmışım gibi haber yapanlar olmuş. Sayısız TV kanalı aradı ana habere çıkmam için. Kesinlikle hiç kimseyle konuşmayacağım. Acımasız ve küstahça yapılan hakaret içeren tüm yorumları avukatıma ilettiğimi bildirir, "kınadığınız şey başınıza gelmeden ölümü tadamayacaksınız " Hadis-i Şerif'ini hatırlatırım. Rabbim sabır versin bana"

İlkbal Gürpınar\'ın Eşi: Bizde Kimseye El Kalkmaz

Son Dakika Magazin İlkbal Gürpınar'ın Eşi: Bizde Kimseye El Kalkmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • nnnnnn: Kadın dayak yediyse niye yalan söylesin kadını bitirmiş be 4 7 Yanıtla
  • 02: böyle karıyı kapı önüne koyacaksın. 8 1 Yanıtla
  • mahmut: defolun gidin kardesim reklaminizi baska yerde yapin,sizin evinizin içindeki tartismadan bizene,ulke yaniyur,bunlarin sorumsuzluguna bak. 8 0 Yanıtla
  • Vay gidi vay: Bu kadın daha nice kocalar eskitir ikinci Seda 8 0 Yanıtla
  • 22: Şu hacı görünümlü simsarların haline bakın rezil olmuşlar para için. 7 0 Yanıtla
  • 06: Üç gündür yeterince reklamınizi yaptınız yeter. bakın hergün şehit haberleri geliyor ülkenin sizden daha önemli sorunları var. 7 0 Yanıtla
  • Rmx 36: Şu güzelim İslam dini ve güzelim aile düzenini ne sokmuşlar yazık 3 1 Yanıtla
  • Rmx 36: Şu güzelim İslam dini ve güzelim kutsal Evliliği ne hale sokmuşlar yazık 3 1 Yanıtla
  • ////: reklamlari izledimiz 3 1 Yanıtla
  • sihirli lamba: Emre bey sen en büyük hatayi bu kadinla evlenmekle yaptin aradaki yaş farkı ve iki çocuk. Birde 3 evliliği. Zaten boşandığı her 2 eşinin arkasından soylemedigini bırakmayan kadinla evlenilir mi? Evlilikte yasananlar dört duvar arasinda kalmalı. Kadın boşandığı diğer esleriyle yaşadığı herseyi çarşaf gibi ortalığa sermis bir kadın. Bosan ve hiç yaşanmamış gibi kabul et olanları yoluna devam et. 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement