İlkay Gündoğan, Manchester United'la Anlaşmak Üzere - Son Dakika
Spor

İlkay Gündoğan, Manchester United'la Anlaşmak Üzere

İlkay Gündoğan, Manchester United\'la Anlaşmak Üzere

Borussia Dortmund forması giyen Türk asıllı İlkay Gündoğan'ın, bu hafta sonunda Premier Lig devi Manchester United'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

24.04.2015 22:54  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı bir süredir Manchester United ve Arsenal ile anılan Borussia Dortmund'lu İlkay Gündoğan'ın Kırmızı Şeytanlar ile sözleşme imzalama aşamasına geldiği iddia edildi.

Sky Almanya'da yer alan habere göre iki taraf arasındaki görüşmeler oldukça olumlu geçiyor. İlkay'ın bu haftasonu kendisini Manchester United oyuncusu yapacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ 2016'DA BİTİYOR

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun Dortmund ile olan sözlemesi 2016'da sona erecek. Kontrat yenileme çabalarından sonuç alamayan Dortmund'un, İlkay'ı gelecek yıl bedelsiz olarak kaybetmemek adına satışa sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İlkay Gündoğan, Manchester United'la Anlaşmak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Jack: Ya birakin bu isleri , hakan turkiyeyi kabul etti de terim oynatti mi ?? O silah olayindan oncede oynatmadi ! Adam barcaya gidecek bizim ki yedek birakiyorr 7 0 Yanıtla
  • 1: Halkımız hangi dizilerden ve filmlerden etkileniyorlar VE kimleri kendilerine örnek aliyorlar ACABA? Şimdiki ebeveynler kendi öz çocuguna, , annem, babam, ablam, abim, , diye hitap etmekte. Gencler hep sakal uzatiyorlar. Birde selamlaşırken kafaları tokuşturuyorlar. Ben utancimdan yerin dibine giriyorum. Dizi, film, sinema , moda, müzik gibi seyler boştur. 2 0 Yanıtla

Advertisement