İlkay Gündoğan'dan "Ermenek" Mesajı - Son Dakika
Spor

İlkay Gündoğan'dan "Ermenek" Mesajı

Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciası için "öze dönüş" mesajını yayınladı.

31.10.2014 11:27  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen gurbetçi futbolcu İlkay Gündoğan, sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoğraf ile Türkiye'de yaşanan maden faciasına dikkat çekti.

ERMENEK İÇİN "ÖZE DÖNÜŞ" MESAJI

Kendisinin de bir madenci aileden geldiğine vurgu yapan yıldız oyuncu, 'Öze dönüş (köklerine dönüş)' mesajıyla yaşanan faciadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

DAHA ÖNCE DE SOMA İÇİN MESAJ YAYINLAMIŞTI

Yetenekli futbol yıldızı, daha önce de Soma'da meydana gelen maden kazası sebebi ile Türkçe ve Almanca bir mesaj yayımlayarak "Soma'dan gelen acı haberle yıkıldık. Dualarım ve gönlüm Soma ile... Şimdi birlik ve beraberlik zamanı." diye yazmış ve Türkiye'de yaşananlara karşı duyarlılığını göstermişti.

İLKAY ASLEN BALIKESİRLİ

Aslen Balıkesirli olan 24 yaşındaki futbolcu, sık sık Dursunbey ilçesinde ikamet eden ailesini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Her yıl ilçenin takımlarına desteğini de hiç esirgemiyor.

18 VATANDAŞ MAHSUR KALMIŞTI

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarındaki bir kömür ocağında salı günü su baskını meydana gelmiş, yerin 350 metre altında 18 vatandaşımız mahsur kalmıştı. İşçilerimizi kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.


İlkay Gündoğan\'dan "Ermenek" Mesajı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İlkay Gündoğan'dan 'Ermenek' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Boby Dixon: Yüz karası değil Kömür karası, Böyle kazanılır ekmek parası. . . Orhan Veli Kanık 14 0 Yanıtla
  • sermet: Malesef özünü göremiyo herkes 5 1 Yanıtla
  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir
    11:16 Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradan Süper Lig'e yükselmek için matematiksel hesapların oluşmasını bekliyor. İzmir ekibi, Giresunspor'u mağlup etmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e çıkacak.


Advertisement