İlçe İftarları Ilgın'da Sürdü - Son Dakika
Yerel

İlçe İftarları Ilgın'da Sürdü

İlçe İftarları Ilgın\'da Sürdü

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları Ilgın ilçesinde yapılan programla devam etti.

27.06.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları Ilgın ilçesinde yapılan programla devam etti.

İftar programında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'da ve ilçelerde Ramazan ayının büyük bir coşkuyla yaşandığını söyledi. Konuşmasında Medeniyet Okulu projesinden ve KOMEK Yaz Okulu'ndan bahseden Başkan Akyürek, "Medeniyet Okulu çalışmasıyla çocuklarımız hem derslerinde daha başarılı olacaklar hem de daha güzel öğrenecekler. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri konusunda bizler de katkı yapıyoruz. Onların milli ve manevi değerleriyle birlikte yetişmesi, değerlerimize sahip çıkması geleceğimizin açısından son derece önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak şu anda 70'ten fazla merkezde Yaz Okulu çalışması yürütüyoruz. Konya merkezle birlikte ilçelerin tamamına yakınında yaklaşık 20 bin öğrenciye Yaz Okulu'nda din ve değerler eğitimi dersleri veriyor, sanat ve spor imkanları sunuyoruz. Çocuklarımız için hem eğitim, hem eğlence, hem dinlenme, hem de spor imkanları bulunuyor" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZA ASİL İNSAN MUAMELESİ YAPALIM"

Konuşmasında öğrenci velilerine de seslenerek çocukların Yaz Okulu eğitimlerinin desteklenmesini, teşvik edilmesini isteyen Başkan Akyürek, böylelikle çocukların yaz aylarının daha iyi değerlendirilmiş olacağını vurguladı. Başkan Akyürek, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara değer verelim, asil insan muamelesi yapalım" diye konuştu.

"TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET"

Konuşmaların ardından Başkan Akyürek ve protokol mensupları ilkokul 4. sınıfta okuyan ve takdir belgesi alan tüm öğrencilere bisiklet hediye etti. İftarını Ilgınlılarla birlikte açan Başkan Akyürek, program boyunca özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe İftarları Ilgın'da Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement