İlçe Emniyet Amirine Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

İlçe Emniyet Amirine Veda Yemeği

İlçe Emniyet Amirine Veda Yemeği

Diyarbakır’a atanan Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler ve Polis Memuru Lokman Zaman’a veda yemeği verildi.

12.06.2014 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'a atanan Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler ve Polis Memuru Lokman Zaman'a veda yemeği verildi.

Meslek Yüksek Okulunda verilen yemek sonrası konuşan Kaymakam Fethi Savran," Hisarcık'ta güzel ve huzurlu bir ortam var. Bilindiği gibi huzurun ve güvenin temsilcisi polis ve jandarma. Burada göreve başlayalı 9 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen güzel ilişkiler kurduk. Görev yeri değişiklikleri bizim mesleklerin, memurluğun tabiatında olan bir şey. Bir yandan baktığınızda içimiz burkuluyor. Giden için, kalıp uğurlayan içinde zor. Ama bir taraftan baktığın zaman yeni bir başlangıç, yeni dostlar edinme, meseleye ben öyle bakıyorum. İnşallah Mustafa Bey de burada güzel dostluklar kurduğu gibi, gittiği yerde de güzel dostluklar kurarak, bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte huzurlu, mutlu bir yaşam sürer. Ben kendisine ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, sağ olsun, var olsun." dedi.

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler veda konuşmasında, " 3 yıl acısıyla, tatlısıyla Hisarcık'ta görev yaptım. Olumlu düşüncelerle buradan ayrılacağım. Başta Kaymakam bey olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin, bende yana helal olsun. İnşallah yolunuz düşerse Diyarbakır'a beklerim."diye konuştu.

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler ve Polis Memuru Lokman Zaman'a Kaymakam Fethi Savran tarafından plaket, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç ve Belediye Başkan vekili Süleyman Akçay tarafından kurumlarını temsilen çini tabak hediye edildi.

Veda yemeğine, Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, Belediye Başkan vekili Süleyman Akçay Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Aykut Acar, Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt, daire müdürleri, emniyet mensupları, memurlar ve muhtarlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Emniyet Amirine Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement