İl Başkanları Kılıçdaroğlu'na Kazan Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

İl Başkanları Kılıçdaroğlu'na Kazan Kaldırdı

İl Başkanları Kılıçdaroğlu\'na Kazan Kaldırdı

CHP il başkanları Güneydoğu hezimetine sebep olarak Kılıçdaroğlu'nun sağ açılımını gösterdi.

16.04.2014 09:31  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin 81 il başkanı geçen hafta grup toplantısı öncesinde yumruklu saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek ziyaretine geldi. Ancak destek ziyaretinde seçime yönelik eleştiriler damga vurdu.

BOZKURT İŞARETİ OLAY OLDU

Bingöl İl Başkan Yardımcısı Sema Kaygalak, Ankara'da MHP kökenli Mansur Yavaş'ın aday gösterilmesini ve Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasını eleştirerek "Bunları gören Güneydoğu'da bize oy verir mi, vermedi" dedi.

KILIÇDAROĞLU RAPOR İSTEDİ

Sema Kaygalar, partinin cemaata yakın bir görüntü vermesinin de CHP üzerinde olumsuz etki yaptığını söyledi. Kaygalak'ın bu sözleri üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili il başkanlarıyla kapsamlı bir toplantı yapacaklarını hatırlatarak konuşmaları kesti. Kılıçdaroğlu, seçimlerde yüzde 33 civarında bir oy beklediğini ancak bekledikleri sonucu alamadıklarını belirterek il başkanlarından sonuçlarla ilgili birer rapor hazırlamalarını istedi.

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr

Son Dakika Güncel İl Başkanları Kılıçdaroğlu'na Kazan Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • bombaci: bu adamdan muhtar bile olmaz 27 8 Yanıtla
  • KILÇIK: VE İÇ HESAPLAŞMA BAŞLADI 27 4 Yanıtla
  • selim: CHP nin halkın partisi olması lazım.Hala alevi partisi olarak 25 i geçeceğini sanıyor 24 5 Yanıtla
  • chpli: bu chp den hıc bır cacık olmaz 23 2 Yanıtla
  • cematçi: BECERİKSİZ ADAM SENİN ÜZERİNE BÜYÜK PLANLAR KURULMUŞTU LAKİN SEN HERŞEYİ YÜZÜNE BULAŞTIRDIN HOCA EFENDİ SENİ SİLDİ 20 4 Yanıtla
  • KILÇIK: HOCANIN PLANI TUTTU CHP Yİ TARİHİN DERİNLİKLERİNE İTTİ İLKELERİ OLAN BİR PARTİ MHP NİN VE HOCANIN OYUNCAĞI OLDU.BENCE KILIÇTAROĞLUNUN GİTMESİ VE DAHA LİBERAL VE İLKELERİNE SADIK BİR LİDER GELMESİ LAZIM. 18 0 Yanıtla
  • SEBAHATTİN: KILIÇTAROĞLU RAPOR İSTEMİŞ SENİ HASTALIĞINA İYİ GELMEZ BE K E M A L 15 1 Yanıtla KÖYLÜ: sana ancak MAL denir , eleştiride bulunduğun kişinin adını bari düzgün yaz TAHSİL OKUMA YAZMA DİL NİZAM , İNTİZAM YOK AMA DİL BİR KARIŞ MAKARNACI OLMAK DEMEK BÖYLE ,zavallı 0 0
  • 1453 kartallar1: HAYALDI GERÇEK OLDU....FAŞISTLER KOMÜNISTLER KARDEŞ VE CEMAATÇİ OLDU 14 1 Yanıtla
  • objektif: halk ideolojisini bırakıpta başka partilerin seçmenlerine şirin gözükeyimde onlarında oylarını alayım diyerek yapmacık hareketleryapanı desteklemek içinden gelmiyor. ve affetmiyor.bu neye benziyor biliyormusunuz rakip takımın oyuncusunu kalene geçirmek gibi bir şey. 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement