İkizce Osmaniye Tamam Büyükhataplı'da Çalışmalara Devam - Son Dakika
Yerel

İkizce Osmaniye Tamam Büyükhataplı'da Çalışmalara Devam

İkizce Osmaniye Tamam Büyükhataplı\'da Çalışmalara Devam

Adapazarı Belediyesi start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

18.08.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Dişli ise başlatılan çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşların isteklerini dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

Kısa süre içerisinde Adapazarı'nın mahallelerine 25 bin ton asfalt atan Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların tamamlandığı İkizce Osmaniye Mahallesine 3 bin ton asfalt serimi yaptı. Çalışmaların hızlı planlı ve koordinasyon içinde yapılmasından dolayı mağduriyet yaşamayan mahalle sakinleri memnuniyetlerini Başkan Dişli'ye ifade ettiler.

İkizce Mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, " Bu yıl Mahalle statüsüne yeni geçen köylerdeki asfalt çalışmaları halkımız tarafından ilgi ile karşılanıyor. Böylesi güzel görüntülere tanıklık etmek bizleri mutlu ettiği kadar gururlandırıyor. Halkımıza iç içe bir hizmet anlayışı ile görev yapıyoruz." dedi. Hemşerilerimizin rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Dişli, "Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilçemizin çeşitli noktalarında başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldık. Mahalle sakinlerimizin istek ve önerileri doğrultusunda çalışmaları şekillendirdik. Halkımızın isteklerini esas alarak asfalt çalışmalarına hız verdik. İlçemiz Sakarya'nın en büyük ilçesidir. Bu nedenle de sorumluluğumuz büyük yükümüz ağırdır. Durmadan, duraksamadan adeta kontak kapatmadan devam eden çalışmalarımız sonucu Mahalle statüsüne yeni geçen köylerin şehir merkezinden farkı kalmadı" ifadelerini kullandı.

Mahalle ayrımı yapmadan hizmetin dört bir noktaya götürüldüğünü belirten Başkan Dişli, "Bizler halkımıza hizmet için bu göreve getirildik. Mahalle statüsüne geçen Büyükhataplı Mahallesinde de çalışmalarımıza başladık. Bizim için Mithatpaşa Mahallesi ne ise Büyükhataplı Mahallesi odur. Karaosman neyse Karadavutlu da odur. Hizmet ayrımı yapmadan plan dahilinde her tarafa hizmet ulaştırıyoruz. Eksiklerimizi de bir an önce tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

İlçe genelinde çalışmaların tamamlandığı mahallelerde halkla buluşan Başkan Dişli'ye muhtarlardan teşekkür yağdı. Kısa süre önce köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahallelerde gerçekleşen asfalt ve yol çalışmalarının başlamasından dolayı Başkan Dişli'ye teşekkür eden Büyükhataplı Mahallesi muhtarı Azem Mutlu, "Uzun yıllardır beklediğimiz yol ve asfalt sıkıntımız çok şükür çözüldü. 60 yıllık hizmet 2 hafta içinde mahallemize geldi. Köylerimizi mahalle olmasının ardından kısa süre sonra şehir içine yapılan hizmetlerin çoğunu gördük. Şehir merkezinden farkımız kalmadı. Başta Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli ve ekibine büyük teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizlerin görüşlerini alıyor ve yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Eksik varsa söylüyoruz, anında çözüm bulunuyor" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkizce Osmaniye Tamam Büyükhataplı'da Çalışmalara Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement