İhsanoğlu'ndan Göğebakan Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

İhsanoğlu'ndan Göğebakan Ailesine Taziye Ziyareti

İhsanoğlu\'ndan Göğebakan Ailesine Taziye Ziyareti

Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına hız veren Ekmeleddin İhsanoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Murat Göğebakan'ın ailesine taziyede bulundu.

01.08.2014 00:55  Güncelleme: 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları için Adana'ya gelen cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın babasının evi önüne kurulan taziye çadırını ziyaret edip, başsağlığı diledi.

TAZİYE ÇADIRINA ZİYARET

Bugün, Adana ve Mersin'de seçim ziyaretleri yapacak olan çatı adayı Eklemeddin İhsanoğlu, dün akşam saatlerinde Adana'ya geldi. İhsanoğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitiren Adanalı şarkıcı Murat Göğebakan'ın merkez Çukurova İlçesi Beyazevler Mahallesi'ndeki baba evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret etti.

"TÜRKİYE'YE MAL OLMUŞ BİR SANATÇI"

İhsanoğlu'na Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da eşlik etti. Merhum Murat Göğebakan'ın amcası Yusuf Göğebakan ile taziye çadırında yan yana oturan İhsanoğlu, "Kendisi Türkiye'ye mal olmuş bir sanatçıydı" dedi.

İhsanoğlu, ziyaretin ardından gece konaklayacağı Seyhan Oteli'ne geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İhsanoğlu'ndan Göğebakan Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): çok güzel bir davranış sergilemiş, sayın ihsanoğlu. . 9 5 Yanıtla
  • yağcılarda inecek var :D: baklava için RECEP TAYYİP ERDOĞAN 6 5 Yanıtla
  • akdeniz: mhpliler chpliler siz partiniden utanacağınıza birde alkışlıyormusunuz ya sizin partinizdeki miletvekillieri genel başkanlarınız cumhurbaşkanı adayı olamayacak kadar acizlermi rezil bu kadarmı korkturlarda 70 küsür yaşında bir dedeyi aday gösterdiler bunun hesabını sormuyorsunuz daha hayatınızda duymadığıız bir adamı övüyorsunuz gerçkten bu beyinsizlikten başka bir şey değil aciz herifler 0 4 Yanıtla
  • mustafa: bu chp ve neren geldiği belirisiz ekmelediin neden erdoğanın yaptığı herşeyi bir kaç gün sonra kendileride yapıyor murat Göğebakan sağ değilmiydi o zman nedne ziyaret etmediler ya bu chp kendi partisinde düzgün adam yok bari dışardan getirdiği düzgün olsun odamı bozuk çıkarr arkadaş 0 4 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): o çay lar demli gibi san ki. :) 0 0 Yanıtla

Advertisement