İhsan Taş'ın Filmi Frankfurt Türk Filmleri Festivalinde - Son Dakika
Güncel

İhsan Taş'ın Filmi Frankfurt Türk Filmleri Festivalinde

Geçtiğimiz Nisan ayında vizyona giren "Kaçış 1950" isimli sinema filmi Elazığ Çayda Çıra Film Festivali başta olmak üzere bir çok yerde ödüle layık görüldü.

06.11.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını ve Genel yönetmenliğini İhsan Taş'ın üstlendiği film şimdide yurt dışında "Frankfurt Türk Filmleri Festivalinde" gösterildi.

Bulgaristan'dan Türkiye'ye kaçmaya çalışan 3 Türk gencin hikayesini konu alan filmin oyuncu kadrosunda Atilla Saral, Zeynep Gülmez, Burak Kaya, Mehmet Vanlıoğlu, Efe Kopuz, Mesut Eray, Ender Turan, Ali Özkan Dinkçi, Faruk Anbarcıoğlu, Hüseyin Elmalıpınar, Zülkef Yeşilbahçe ve Onur Bayraktar'ın yanı sıra bir çok ünlü isim yer aldı.

Şu sıralar Wilma Elles, Alay Cihan, Hülya Polat, Esra - Ceyda kardeşler, Nuri Alço, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Yakup Yavru, Muharrem Erdemir, Alparslan Özmol, Özlem Savaş, Metin Yıldırım, Selma Hoşafçı ve Mehmet Kurt'un yanı sıra Eşref Kolçak, Yavuz Karakaş ve bir çok Yeşilçam emektarlarınında yer aldığı yeni projesinin çalışmalarını sürdüren İhsan Taş'a eski projesi "Kaçış 1950" filminin Frankfurt Türk Filmleri Festivalinde gösterilmesi genç yapımcıya yeni proje öncesi büyük moral oldu.

Mütevazi ve güler yüzlü kişiliğiyle çevresi tarafından oldukça sevilen İhsan Taş "Bireysel mutluluğu kesinlikle red eden bir yapım vardır. Etrafımdaki insanları mutlu görmek beni daha çok mutlu ediyor" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. "Sinema kollektif bir iştir. Bütün ekip olarak büyük bir emekle ve özveriyle yaptığımız ilk filmimizin yurt dışında prestijli bir film festivalinde gösterilmesi bizim için son derece onur verici, bende şahsım ve tüm ekibim adına Festival Başkanı Sayın Hüseyin Sıtkı, İstanbul temsilcisi sevgili Serap Gedik ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Her fırsatta Yeşilçam'a ve Emektar oyunculara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen başarılı yapımcı yeni projesinde Yeşilçam emektarlarına yer vererek örnek bir davranış sergiledi. Daha önce de ilk projesi "Kaçış 1950" isimli sinema filminin galasında oyunculardan teknik ekibine kadar tüm ekibine plaket vererek tek tek kutlayan İhsan Taş sinema sektöründe bir ilki gerçekleştirmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İhsan Taş'ın Filmi Frankfurt Türk Filmleri Festivalinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement