İhsan Özkes'ten Tarihi Çark: Hz. Muhammed O Saray'a Girerdi - Son Dakika
Güncel

İhsan Özkes'ten Tarihi Çark: Hz. Muhammed O Saray'a Girerdi

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, 2015 Nisan'ında "Hz. Muhammed yaşasa o Saray'a girmez. O saray'da haram var israf var." derken dün bu açıklamalarının tam tersi yönünde konuşarak çark etti.

31.08.2015 11:49  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Twitter hesabından, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği resepsiyondayım" diye yazdı. Bu mesaj üzerine tepkiler alan Özkes, bu kez de "Hz. Muhammed bu gün yaşıyor olsa Saraya girer mi, bu akşam orada hissetim ki kesinlikle girerdi, çünkü orada sünnetten emareler çok" diye yazdı. Aynı Özkes, Nisan 2015'te "Hz.Muhammed yaşasa o saraya girmez. O sarayda haram var israf var." demişti.

"HZ. MUHAMMED YAŞIYOR OLSA SARAY'A GİRERDİ"

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı'nda verilen resepsiyona katılan İhsan Özkes, sosyal medyadan attığı tweet'lerle tepki topladı. Saray'da olmasına tepki gösteren vatandaşlara cevap veren Özkes, sosyal medyada "Hz. Muhammed bu gün yaşıyor olsa Saraya girer mi, bu akşam orada hissetim ki kesinlikle girerdi, çünkü orada sünnetten emareler çok" diye yazdı. Özkes mesajlarını şöyle sürdürdü:

"30 Ağustos nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği resepsiyona katıldım diye bana hücum edenleri Allah ıslah eylesin. CHP'de iken söylediklerimi yazıp çizenler her halde benim incitici eleştirilerim nedeniyle hicap duyduğumu sözlerimi duymamışlar sanırım. Saray'da 30 Ağustosta şehit olanlar ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu dualar edildi. Keşke bana saldıranlar da orada olsaydılar. Bu arada Saray'ın mescidinde namaz kılmak da nasip oldu, bana saldıranlara da inşallah nasip olur. Sanki bir ayıp işlemişim bir günah işlemişim gibi saldıranlara Allah akıl fikir versin Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı? Allah ıslah etsin. Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray'da olurdu."

DÜN NE DEDİYSE BUGÜN TAM TERSİNİ SÖYLEDİ

Ancak İhsan Özkes bugün gittiği Ak Saray'ı daha aylar öncesinde eleştirmişti. Özkes'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı ve israfıyla sürekli gündemde olan Saray için, bugün söylediği "Hz. Muhammed bu gün yaşıyor olsa Saraya girer mi, bu akşam orada hissetim ki kesinlikle girerdi" sözlerine karşılık, Nisan 2015'teki kayıtlara göre "Hz.Muhammed yaşasa o Saray'a girmez. O sarayda haram var israf var" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

İhsan Özkes\'ten Tarihi Çark: Hz. Muhammed O Saray\'a Girerdi

Son Dakika Güncel İhsan Özkes'ten Tarihi Çark: Hz. Muhammed O Saray'a Girerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (101)

  • SARP: İhsan bey inanın size hiç yakıştıramadım. Yazık size. 18 3 Yanıtla
  • BARIŞA HASRET: BENCE EN DÖRÜST PARTİ HDP ADAMLARI BAKAN BİLE YAPTILAR ADAMLAR DAVASINDAN VAZ GEÇMİYORLAR . BUNLAR DÖNEK KİM 5 KURUŞ FAZLA VERİYORSA ONUN TARAFINA GEÇİYORLAR 12 6 Yanıtla
  • adiyamanli: Iste dogru yolu bulmis diye buna derdim. Chp zihniyetinin gözünün önünde bi perde var ve bu perdeyi miletvekilimiz cekmis ve gercekleri görmüs. Helal olsun 6 12 Yanıtla
  • MAHALLE BASKISI: İNSANOĞLU DİNİNİ HATTA CİNSİYETİNİ DAHİ DEĞİŞTİREBİLİYOR, DÜNKÜ AKLINI BU GÜN BEĞENMEYE BİLİYOR BUNLAR DOĞALDIR BU KADAR HÜCUM ETMEYİN GÜNÜ GELİR BELKİ SİZDE BİR YERLERDE HATA YAPTIK DERSİNİZ. 15 0 Yanıtla
  • kral zaza: Helal olsun ihsan bey...O SARAY NEDEN BAZILARINI RAHATSIZ EDIYOR...BIR TÜRLÜ ANLAMIŞ DEGILIM..BIR INSAN BU. Kadar mı MAL BE APTAL OLUR...INSANIN EVİ SARAYI KARŞI TARAFA İMRENDIRIR YA...NEXEN BIR AVRUPALI GELDIGINDE HELAL OLSUN DEMWSIN KI..HELAL OLSUN CUMHURBASKIMIZA 1 12 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: tühh sana ve kalıbına bunları görecek bu sözkeri duyacak ne gunah işledik allahim 8 2 Yanıtla
  • LEVENT: Aynen,bunlar özde değil sözde dindar... 7 1 Yanıtla
  • mısırlı: para nelere kadir 6 1 Yanıtla
  • poyraz: yüce peygamberimizi o pis işlerinize alet etmeyin lütfen rica ediyorum. 7 0 Yanıtla
  • Boru: Hasirda yatan peygamberin sarayda sefa süren ümmeti... 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.


Advertisement