İhracat 11 Milyar Dolar ile Ağustos Rekoru Kırdı - Son Dakika
Güncel

İhracat 11 Milyar Dolar ile Ağustos Rekoru Kırdı

İhracat 11 Milyar Dolar ile Ağustos Rekoru Kırdı

Türkiye İhracatçılar Meclisinin verilerine göre, ihracat Ağustos'ta yüzde 5,2 artışla 11,07 milyar dolara çıkarak en yüksek Ağustos ayı ihracatı düzeyine çıktı.

01.09.2014 15:02  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) verilerine göre, ihracat Ağustos'ta yüzde 5.2 artışla 11.07 milyar dolara çıkarak en yüksek Ağustos ayı ihracatı düzeyine çıktı.

TİM verilerine göre, ihracat Ocak-Ağustos döneminde de yüzde 5.3 artışla 104.62 milyar dolara yükseldi. Ağustos ayında Irak'a ihracat yüzde 27 düşüşle 632 milyon dolara, Rusya'ya ihracat da yüzde 14 düşüşle 499 milyon dolara geriledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İhracat 11 Milyar Dolar ile Ağustos Rekoru Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement