İHH'de Eğitimler Başladı - Son Dakika
Yerel

İHH'de Eğitimler Başladı

İHH\'de Eğitimler Başladı

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Malatya İHH arasında imzalanan İş birliği protokolü çerçevesinde eğitimler başladı.

23.01.2015 11:19  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Malatya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) arasında imzalanan İş birliği protokolü çevresinde eğitimlere başlanıldı.

İHH Dernek Binasında başlayan eğitimlerde İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bahadır Köksal ve Psikolojik Danışman ve Eğitim Uzmanı Ferhat Dalaman üyelere seminer verdi. Eğitim seminerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ile Malatya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Ömer Derin ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi de katıldı.

İlk olarak İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bahadır Köksal, "Çocuklarla İletişimde Sevgi Dili" konulu verdiği seminerin ardından daha sonra Psikolojik Danışman ve Eğitim Uzmanı Ferhat Dalaman 'Çocuklarda Eğitim" konulu eğitimi verdi.

Eğitim toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulunan İHH Derneği Malatya Şube Başkanı Ömer Derin eğitimlere katılan hocalara teşekkür ederek bu eğitimler ile Malatya'da bulunan yetim ve öksüz çocuklara daha yararlı olabileceklerini ifade etti. Üyelerin daha donanımlı olmaları adına bu tarz eğitimlere daha çok önem vereceklerini belirten Derin etkinliklerinin ileride de süreceğini dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İHH'de Eğitimler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement