IFTE 2014 İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika
Güncel

IFTE 2014 İçin Geri Sayım Başladı!

IFTE, ülkemizdeki havacılık sektörünün gelişimine ve sektörde yer alacak kalifiye personelin yetişmesine fayda sağlamayı hedefliyor.

14.10.2014 08:30  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IFTE 2014, 17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center'da düzenlenecek.

Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda düzenlenecek fuarın; altın sponsoru Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve AFA Uçuş Akademisi, gümüş sponsor ALSIM ve ER-AH Uçuş Okulu, bronz sponsoru ise AnadoluJet ve Girne Amerikan Üniversitesi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi desteğini alan IFTE 2014'te fuara katılan firmalara başvurmaları halinde KOSGEB de destek verdi.

Geçtiğimiz yıldan farklı olarak bu yıl HAVAK ve JAA fuarda Stratejik Partner olarak bulunacak.
Fuara Avrupa, Amerika ve Orta Doğu olmak üzere 40'ı yabancı 100'ün üzerinde firma katılıyor.

İŞTE FUARA KATILACAK FİRMALAR (FUAR PLANI LİNKİ EKLENECEK)

Uçuş okulları, üniversite ve liselerin ilgili bölümleri, havacılık akademileri, yabancı dil eğitimi veren kurumlar, TIP eğitim organizasyonları ile yedek parça tedarikçileri, simülatör üreticileri, bakım onarım şirketleri gibi eğitim organizasyonlarına hizmet sağlayıcıları, SHGM'den yetkili özel hastanenler, piston motor uçak üreticileri, broker şirketleri ve havacılık basın kuruluşlarının yanı sıra havacılık kulüp ve meslek kuruluşları da yer alacak.
Türkiye'de Uçuş Eğitimi, Uçuş Korkusu, Uçuş Eğitiminde Smülatör Kullanmanın Faydaları gibi konularda alanında uzman kişilerin ziyaretçileri bilgilendireceği konferansların sürpriz isimleri Türkiye'nin iki gurur kaynağı: Türk Yıldızları ve SoloTürk ekibi. Ziyaretçilerle keyifli bir söyleşi yapmayı planlayan ekip, söyleşi sonrasında soruları cevaplayacak ve sevenleriyle fotoğraflar çektirecek. Konferanslar fuar boyunca devam edecek.

ZİYARET SAATLERİ

IFTE 2014, 17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Açılış konuşmalarını THK Üniversitesi Rektörü Sn. Prof.Dr. Ünsal BAN, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Sn. Doç. Dr. Temel KOTİL, DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan BİRDAL, Sivil Havacılık Genel Müdürü Sn. Bilal EKŞİ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Lütfi ELVAN'ın yapılmasıyla başlayacak fuar, stantların ziyaretiyle devam edecek. Fuar sırasında düzenlenecek hediye çekişleriyle şanslı ziyaretçiler uçak maketi, simülatör uçuşu ya da gerçek uçuş kazanma şansını yakalayacaklar.

FUARA NASIL GİDECEKSİNİZ?

Dünya Ticaret Merkezi (DTM) metro istasyonuna 5 dakika, Yeni Bosna metrobüs durağına ise 7 dakika yürüme mesafesinde bulunan fuar alanına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement