İçişleri Bakanı Ala'nın Erzurum Ziyareti - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Ala'nın Erzurum Ziyareti

İçişleri Bakanı Ala\'nın Erzurum Ziyareti

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum’daki ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

15.03.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'daki ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen helikopter ile Karaçoban ilçesine geldi. İlçe Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Sedat Gümüş, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Muharrem Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Ersoy, daire müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Ala, daha sonra ilçe merkezine geçerek vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Ala, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bakan Ala daha sonra belediye hizmet binası önünde halka hitap etti. İlçe Başkanı Cevdet Ersoy, Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ve Milletvekili Adnan Yılmaz birer selamlama konuşması yaptı. Kürsüye son olarak gelen Bakan Ala, Karaçoban'da vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Demokrasiyi arayanlar gelsin Karaçoban'ı görsünler. Karaçoban'ın problemlerini biliyoruz. Bu sorunları çözüme kavuşturmak için gereğini yapacağız. Karaçoban'a en iyi hizmeti biz yapabiliriz. Vatandaşlarımızın enerji borçları yüzünden yaşadığı sıkıntıyı biliyoruz. Bunu çözmek de bizim işimizdir. 30 Mart yerel seçimlerinde inşallah oylar dağılmadan AK Parti'ye gelir. Belediye başkanımız Sedat Gümüş'ü sizlere emanet ediyoruz. Ben sizin bir bakanınız değil kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Büyükşehir Belediyemizle Karaçoban belediyemiz güçlerini birleştirerek eksik olan hizmetleri tamamlayacaktır" diye konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen de burada yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerinde BDP'yi bölgede sandığa gömeceklerini öne sürerek vatandaşlardan destek istedi.

Bakan Ala, beraberindekiler Karaçoban İlçe seçim karargahının açılışını yaptıktan sonra helikopterle Tekman ilçesine hareket etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Ala'nın Erzurum Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement