İçişleri Bakanı Ala Güvenlik Birimlerimiz, Müdahale Ederken Dikkatli Olmalı - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Ala Güvenlik Birimlerimiz, Müdahale Ederken Dikkatli Olmalı

İçişleri Bakanı Ala Güvenlik Birimlerimiz, Müdahale Ederken Dikkatli Olmalı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çanakkale'nin Biga ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan Yakup A.?nın iki astsubayı şehit etmesiyle ilgili olarak Güvenlik birimlerimiz bir şeye müdahale ederken çok dikkatli olmalı? dedi.

19.04.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çanakkale'nin Biga ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan Yakup A.?nın iki astsubayı şehit etmesiyle ilgili olarak Güvenlik birimlerimiz bir şeye müdahale ederken çok dikkatli olmalı? dedi.

Anadolu Jet'in tarifeli uçağıyla saat 10.00'da beraberinde Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altıok ile birlikte Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen (AKP), İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve partililer karşıladı. Bakan Efkan Ala, havalimanında sıraya girerek kuyruk oluşturan partililerle tek tek tokalaştı. Hava limanından Vali Ahmet Altıparmak'ın ikametgahına geçen Bakan Ala, ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sekmen, Oltulu olan İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya Oltu taşından tespih ve kol düğmesi hediye etti. Başkan Mehmet Sekmen, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a da tespih verdi. 1 MAYIS VE HATAY'DAKİ BOMBA İHBARI Gazetecilerin 1 Mayıs işçi Bayramıyla ilgili sorularına O konuda söylenecek sözü söyledik. Daha fazlasına gerek yok diyen Bakan Efkan Ala, Hatay'da 3 uçakta bomba ihbarı yapılmasıyla ilgili olarak Onların hepsi biliyorsunuz yalan çıktı, doğru değil. Öyle bir şey yok yanıtını verdi. GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ, MÜDAHALE EDERKEN DİKKATLİ OLMALI Çanakkale'nin Biga İlçesine bağlı Sarnıç Köyünde dün akşam Biga Merkez Karakol Komutanı İlhan Yıldız'ı şehit eden ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Yakup A.?nın kendisini yakalamaya gelen ekibe ateş açarak Astsubay Başçavuş Ömer Yanar'ı da şehit edip kaçmasıyla ilgili soruya Bakan Ala şöyle yanıt verdi Güvenlik birimlerimiz maalesef yeterli tedbiri almadan belki müdahale ettiler. Şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehitlerimize de Allah'ta rahmet diliyorum. Orada bir müdahale sırasında tamamen iyi niyetli güvenlik birimlerimizin, jandarmamızın elinde tabanca olduğu halde kişiye müdahale etme sırasında hadise meydana geliyor. Diğer olay ise yakalanma sırasında oluyor. Çok dikkatli olmalıyız. Yani güvenlik birimlerimizde dikkatli olmalı bir şeye müdahale ederken. Çok üzüntü verici bir durum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Ala Güvenlik Birimlerimiz, Müdahale Ederken Dikkatli Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement