İçgiaf Genel Başkanı Altındağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İçgiaf Genel Başkanı Altındağ Açıklaması

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Genel Başkanı Emre Altındağ, üretimi artırmak adına yürütülen politikaların devam etmesi ve üretimin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

13.02.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Genel Başkanı Emre Altındağ, üretimi artırmak adına yürütülen politikaların devam etmesi ve üretimin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Altındağ, yazılı açıklamasında, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından geçen günlerde açıklanan Sanayi Üretim Endeksi verilerini değerlendirdi.

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimini geçen yılın aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,6, yıllık ortalamalara göre de yüzde 3,6 arttığını anımsatan Altındağ, "Üretim demek; istihdam artışı, refah seviyesinin yükselmesi, huzur, kalkınma ve istikrar demektir. Dolayısıyla üretim artışı için yürütülen politikaların devam etmesi, üretimin çok daha fazla desteklenmesi önemlidir" ifadesini kullandı.

Bankaların krediler konusunda iş dünyasına daha fazla kolaylık sağlamaları gerektiğinin altını çizen Altındağ, iş dünyasının da hükümetin vergi ve sigorta gibi konularda sağladığı kolaylıklar ve sunduğu yatırım teşviklerinden yararlanarak üretime daha fazla katılmalarının önemine işaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İçgiaf Genel Başkanı Altındağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement