İbrahim Tatlıses'in 4 Yıl Hapsi İsteniyor - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses'in 4 Yıl Hapsi İsteniyor

Tatlıses, birinci sınıf hakim Habibe Aslan'a Twitter hesabından iftira attığı iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı. Ünlü şarkıcı GATA'daki tedavisi bitince mahkemeye gidecek.

29.06.2015 09:40  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Tatlıses, birinci sınıf hakim Habibe Aslan'a Twitter hesabından iftira attığı iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı. 4 yıla kadar hapsi istenen Tatlıses, GATA'daki rehabilitasyon tedavisi bitince mahkemeye gidecek.

MESAM YÖNETİMİYLE KRİZ YAŞAMIŞTI

MESAM yönetimiyle ilgili, Arif Sağ ve ekibi ile İbrahim Tatlıses'in de yer aldığı grup arasındaki tartışmalar mahkemeye taşınmıştı. 1'inci İstanbul Fikri Sinai Haklar Mahkemesi Hakimi Hazal Zengingül, davacı Ali Haydar Timisi, davalısı MESAM olan bir dosyada ihtiyati tedbir kararı vermişti.

HAKİMLERİ KARIŞTIRDI

Tatlıses ise Twitter hesabından attığı üç tweet ile MESAM'ın danışman hukukçusu avukat Aslı Aslan'ın, 3. Fikri Sinai Hukuk Mahkemesi Hakimi Habibe Aslan'ın kızı olması nedeniyle böyle bir karar verildiğini iddia etmişti. Mahkemeleri karıştıran Tatlıses, "Durdurma kararı aldık. Alabilirler neden alamasınlar ki Fikri Sınai Mahkemesi'nden almışlar. Fikri Sınai Hakimi Habibe Aslan. Kızı da Mesam'ın avukatı Aslı Aslan. Nasıl almasınlar ortada bir kurul kararı var nedir bu başkan artık biz sizi istemiyoruz. Gidin, Yeteeeer!! Yani tüm müzik insanları adına diyorum ki usta Yedik kaz etinden doyduk lezzetinden. Artık bu ülkede hatırla gönülle yapılan işler bitti" demişti.

DAVA AÇTI

Hakim Habibe Aslan ve kızı ise türkücüye iç dünyalarında tahribata yol açtıkları iddiasıyla 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Habibe Aslan, Tatlıses'e ayrıca hâkimlik ve insani değerlerini, kişiliğini, tarafsızlığını ve adilliğini tartışmaya açarak kendisine iftira attığı iddiasıyla ceza davası da açtı.

TATLISES'İN 4 YIL HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen, Tatlıses'in 4 yıla kadar hapsinin istendiği davanın duruşması önceki gün yapıldı. GATA'da rehabilitasyon tedavisi gören Tatlıses'in sağlığına kavuştuktan sonra mahkemeye gelip ifade vermesi kararlaştırıldı. Dava ileri bir tarihe ertelendi.

İbrahim Tatlıses\'in 4 Yıl Hapsi İsteniyor

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses'in 4 Yıl Hapsi İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Son dakika: adamın hayatı karardı resmen. biri kurşun sıkar biri dava açar. 17 9 Yanıtla
  • ülkücü: kafasına mermi yedi çenesi düştü. 18 7 Yanıtla
  • ACIIIIMIRRRAAAAAAA : ÖMÜR BOYU ATIN İÇERİ ZATEN Bİ İŞE YAEAMIYOR 16 9 Yanıtla
  • arkadaslar: Bu kadar yorum yazilmis herkes kendine gore asmis kesmis birkisi de ciksin bir tane ibo sarkisini soyleyebilsin ve insanlara dinletsin basarsin da gorelim yaziktir size ne kardesim 12 10 Yanıtla
  • Urfali: Tatlises bir imparatordur bos konusmayin vazgeciremezsiniz bizi ibo sevdasindan. Gidin isinize sehir cocuklari terbiyesizler ibo bir köylüdür sizin gbi sehir..... değil anladiniz siz 6 15 Yanıtla
  • adam: Siz klavye erkekleri,tatlısese ancak sanal alemden saldırırsınız ............ gibi.gercek dunyada yanından gecemezsiniz.unutmayın o bir İMPARATOR 5 16 Yanıtla
  • GS****: BU DA TEDAVÜLDEN KALKMADI YA Bİ GİDİN YA ARTIK... 14 7 Yanıtla
  • TÜRKİYE: İbo sen çok yaşa ALLAH çooook acil şifalar versin sana 7 13 Yanıtla
  • prometheus: Atın bu ....içeriye bir dahada çıkamasın...bol bol leeehmecuuun kebereppp yedin içerde...çatlayana patlayana kadar... 16 3 Yanıtla
  • MUSTAFA URFA: ah be Tatlıses keşke silahlı saldırıda ölseydin de bu kadar rezil olmasaydın. giydiğin thsörtün de ayrıca hoşmuş tam zeka yaşına uygun 12 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement