İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Transfer Müjdesi - Son Dakika
Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Transfer Müjdesi

İbrahim Hacıosmanoğlu\'ndan Transfer Müjdesi

Trabzonspor'un Avusturya kampını ziyaret eden İbrahim Hacıosmanoğlu, dün akşam yapılan çalışmayı izledi.

31.07.2014 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordo-mavililerin başkanı idman bitiminde ise basın mensuplarıyla bayramlaştıktan sonra açıklamalarda bulundu. Halilhodzic ile görüştüğünü belirten Hacıosmanoğlu, "Onun belirlediği oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gönül isterdi ki burada kampta olsun hepsi. Hem kulübün menfaatlerini korumaya çalışıyoruz hem de hocanın istediği üst düzeyde takıma hizmet edecek oyuncuları alalım diye uğraşıyoruz. İhtiyaç duyulan 3 mevki var. Onunla ilgili bazı oyuncular bu kampa yetişmeyecek ama buradan döndükten sonra hep beraber Trabzon'da çalışacağız" dedi.

Belkalem bugün geliyor

İbrahim Hacıosmanoğlu, İngiltere'nin Watford Kulübü'nden kiralık olarak anlaşmaya vardıkları Cezayir Milli Takımı oyuncusu Essaid Berkalem'ın yarın (bugün) Avusturya kampına katılacağını açıklayarak, "Belkalem geliyor. Vize sorunu vardı. 3-4 gün öncesinden gelmesi lazımdı, ondan dolayı gelmedi" dedi. Sol kanatta da anlaştıkları oyuncular olduğunu ifade eden Trabzonspor Başkanı, "Alacağımız yerli sol kanat oyuncuları var, kulüpleriyle ve oyuncularla anlaştık. Takıma Türkiye'de katılırlar" şeklinde konuştu.

Mesajı aldık

Halilhodzic'in '9-10 oyuncu alınmalı' sözlerini de değerlendiren Hacıosmanoğlu, "Bu söz oyunculara, bizlere, sizlere, mesajdır. Bu kulübün stoper, sol bek, forvet sorunu olduğunu herkes biliyor. Hoca 9-10 oyuncu istemiyor. Sözlerin arasında mesajlar var. Biz üzerimize düşenleri alıyoruz" dedi. Hacıosmanoğlu, Halilhodzic ile kafa yapılarının aynı olduğunu belirterek, "Ona 'Sahada deli hoca, tribünde deli başkan var. İki deli bunların üstünden gelir' diye espri yaptım" diye konuştu.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Transfer Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement