İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'ı Hedef Aldı - Son Dakika
Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'ı Hedef Aldı

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal\'ı Hedef Aldı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski teknik direktörleri Ersun Yanal'a patladı, "8 oyuncu istedi, ben her sene takım kuramam ki." dedi.

18.07.2015 16:17  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon sonu ani bir kararla yollarını ayırdıkları eski teknik direktör Ersun Yanal'ı sert sözlerle eleştirdi.

"YANAL CONSTANT'I KAFAYA TAKTI"

Constant'ın kadro dışı kalması ile ilgili Yanal'ın Gineli yıldızı infaz ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Ersun Hoca, Constant'ın izinli gününde Batum'a gitmesini kafaya taktı. Kardeşim, sen her gün İstanbul'a gittin, biz sana bir şey demedik. Bence Yanal bu olayı çok abarttı" diye konuştu.

"BEN HER SENE SIFIRDAN TAKIM KURAMAM Kİ"

Yanal ile yolların ayrılmasında sıfırdan takım kurmak istemesinin büyük rolü olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "8 oyuncu talep etti. Düşünün, Mehmet Ekici'nin bile yedek olabileceğini söyledi. Böyle olunca ipler koptu. Ben her sene sıfırdan takım kuramam ki" dedi.

Son Dakika Spor İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'ı Hedef Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • oh olsun: Ersun Yanal adam olsa fenerbahçe göndermezdi zaten. Kovmakla en iyisini yaptınız ibrahim başkan 1 4 Yanıtla
  • kartal yuvasi: Bir besiktsli olarak sunu soyleyeblirm baskan ersun hocayi gondermn hataydi cunku senin kurdugun takimi 60li yillarn topunu oynatan halilodzic kurmadmi 2 0 Yanıtla
  • Pacquao: 3 yılda 5 t.direktör degiştirdin önce sen gitmelisin kımıl zararlısı oldun takıma kongre kararı aldın niye erteledin çoban başkan sen git yaylaya bahceye geri dön ersun yenal başarılıydı her getirdigin futbolcuya t.direktöre milyon avrolar tazminat ödedin parayı kendi cebindenmi veriyosun sadece tolunay kafkasa 5milyon dolar ödedin zarrab tanmı alıyon paraları çoban başkan 0 0 Yanıtla

Advertisement