Aydın'da Huzurevi Sakinlerinden Müftülüğe İadeyi Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Huzurevi Sakinlerinden Müftülüğe İadeyi Ziyaret

Aydın\'da Huzurevi Sakinlerinden Müftülüğe İadeyi Ziyaret

Aydın İl Müftülüğü personelinin her hafta düzenli olarak ziyaret ettiği huzurevi sakinleri, iadeyi ziyarette müftülük personeline teşekkür etti.

04.04.2014 10:14  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Müftülüğü personelinin her hafta düzenli olarak ziyaret ettiği huzurevi sakinleri, iadeyi ziyarette müftülük personeline teşekkür etti.

Aydın İl Müftülüğü tarafından düzenli bir program dahilinde huzurevi ziyaretleri yapılmaktadır. Bu programlar çerçevesinde geçtiğimiz haftalarda kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Halil İbrahim Uludağ, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu çalışanı Kur'an Kursu Öğreticisi Dilek Durmaz ve imam hatipler Osman Baki Çığ, Ahmet Vehbi Sezgin, Bünyamin Aşçı ile Hıfzı Oğuz Demir Aydın Huzurevini ziyaret ederek, yaşıların gönlünü almışlardı.

İl Müftülüğü personelinin gerçekleştirdiği bu ziyaretten çok memnun kalan Aydın Huzurevi sakini, İl Müftülüğüne iade-i ziyarette bulundu. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Aslan, huzurevinde kalan yaşlıların ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, bu tür karşılıklı ziyaretlerin daha da sıklaştırılması temennisinde bulundu. İl Müftülüğü ziyaretinden memnuniyetle ayrılan yaşlılarda, müftülük çalışanlarına "Yine gelin, bizi ziyaret edin" çağrısında bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Huzurevi Sakinlerinden Müftülüğe İadeyi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement