Huzur Çınarından 'Saygı' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Huzur Çınarından 'Saygı' Eğitimi

Huzur Çınarından \'Saygı\' Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı tarafından başlatılan ’Ailede Değerler Eğitimi’ sürüyor.

13.02.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı tarafından başlatılan 'Ailede Değerler Eğitimi' sürüyor. KAYMEK'in 8 tesisinde aynı anda yapılan seminerde bu ay 'Saygı' konusu ele alındı.

Huzur Çınarı tarafından başlatılan etkinlikle her ay 8 ayrı KAYMEK tesisinde, sekiz farklı vaize tarafından değerler eğitimi veriliyor. Geçen ay başlatılan ve kadınlara yönelik düzenlenen seminerlerde sağlam bir aile yapısı için gerekli olan etkenler üzerinde duruluyor.

Toplam 8 ay sürecek olan ve KAYMEK'in Göznuru, Ziya Gökalp, Sümer, TOKİ, Erkilet, Argıncık, Beyazşehir ve Belsin merkezlerinde gerçekleştirilen seminerlerin ikincisinde "Aile ve Toplumda Saygı" konusu ele alındı. KAYMEK Göznuru tesislerindeki seminere konuşmacı olarak katılan Vaize Ayşe Selçuk, eşlerin birbirlerine gösterdikleri saygının çocuklar ve topluma yansımaları gibi konular üzerinde durdu. Ailede değerler eğitimi Mart ayında "Sadakat" konusuyla devam edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzur Çınarından 'Saygı' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement