Husiler Suudi Arabistan'ı Açıkça Tehdit Etti - Son Dakika
Güncel

Husiler Suudi Arabistan'ı Açıkça Tehdit Etti

Yemen'de Husilerin yönetim kurulu üyesi Dayfallah Şami, "Arabistan kara harekatı kararı verirse Yemen, onların bulundukları son toprak olur. Gazze'ye bombalar atılırken neredeydiler." dedi.

27.03.2015 22:28  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yemen'de Husilerin partisi Ansarallah Yönetim Kurulu üyesi Dayfallah Al Şami, Yemen'deki durumu değerlendirdi. Şami, "Suudi Arabistan kara operasyonuna karar verirse Yemen, onların bulunduğu son toprak olacak. Birleşik Arap Silahlı Kuvvetleri'nin oluşturulması kararı, hakları çiğnenmiş Arap halklarının çıkarlarını hiçbir şekilde korumuyor. İsrail ordusunun sivilleri bombaladığı Gazze'ye bakın. Nerde Arap ordusu? Nerde birlikleri? Hiçbir Arap ordusu, Filistin halkını kurtarmak istemiyor." dedi.

ORTADA YALAN HABERLER VAR

Rusya'nın resmi haber ajansı Sputnik Arabic'in haberine göre Suudi Arabistan ve müttefiklerinin sivillerin evlerini vurduğunu, kadınların ve çocukların enkaz altında kalmasına yol açtığını belirten Sami, medyanın ise sahte haberlerle dolu olduğunu söyledi.

"BULUNDUKLARI SON TOPRAK OLUR"

"Al-Arabiya ve Al-Cezire, Yemen'de silahlı güçlerin üslerinin vurulduğuna dair yalan haberler yapıyor" diyen Sami, şöyle devam etti:

"Yemen hava savunması, bu sabah, başkent Sana yakınlarında bir Suudi savaş uçağını vurdu. Suudi Arabistan ve müttefikleri, kara operasyonuna karar verirse, Yemen onlar için, bulundukları son toprak olacak. Onlar için tam bir yenilgi anlamına gelecek. Yemen halkı, hangi silahlara sahip olursa olsun hiçbir düşmanın, topraklarımıza girmesine izin vermez. Her bir erkeğimiz silah kullanabiliyor, her bir erkeğimiz ailesini korumak için düşmana vahşice saldırmayı biliyor. Suudi Arabistan, 2010'da Yemen'de kara operasyonuna girişmişti, ancak kısa sürede pişman olarak geri döndü ve uluslararası örgütlerde histerik bir şekilde tehditlere başladı. Bize karşı başlattıkları savaş, sadece halkımızı güçlendirdi. Milis güçler ve ordu, tek bir çatı altında birleşti.

ARAP ORDUSU GAZZE'Yİ NEDEN KORUMUYOR

Birleşik Arap Silahlı Kuvvetleri'nin oluşturulması kararı, hakları çiğnenmiş Arap halklarının çıkarlarını hiçbir şekilde korumuyor. İsrail ordusunun sivilleri bombaladığı Gazze'ye bakın. Nerde Arap ordusu? Nerde birlikleri? Hiçbir Arap ordusu, Filistin halkını kurtarmak istemiyor. Şarm El-Şeyh'te toplanan bakanlar, bugün, İsrail'e desteklerini sergilediler. İsrail, tüm Arap uluslarına kıyasla kendi halkını çok daha iyi koruyor."


Husiler Suudi Arabistan\'ı Açıkça Tehdit Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Husiler Suudi Arabistan'ı Açıkça Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (55)

  • sünni: ben sunnıyım husılerı tam desteklıyorum bu araplar gazzede nerdeler her daim filistin küfrün namlusu iman ehlinin üstündedir e amerika iman ehli olmadığına göre 32 2 Yanıtla
  • tutku: helal bu husilere o kadar müslümansanız neden gazzeyi korumuyorsunuz 29 2 Yanıtla
  • PİR: husileri sonuna kadar destekliyoruz dularımız onlarla çünki haklılar ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN 21 3 Yanıtla
  • Demokrasi ??: Doğru demiş husiler Gazze bombalanırken Araplar nerdeydiler 22 2 Yanıtla
  • AGRI 04: Allah suhudilerin belasini versin ABD yalakalari bunlar 19 4 Yanıtla
  • süleyman: Filistine bi lira yardım etmıyen kukla suud rejimi söz konusu şii müslümanlar olunca milyarlarca dolari harcıyor ve harcamaya da devam ediyor kahrolsun suud diktasi 20 0 Yanıtla
  • Anti Faşist: Gazze konusunda hemfikirim 17 1 Yanıtla
  • Yurtsever: Mekke ve Medine inşallah bir gün bu pislik vahabilerin yonetiminden kurtulur, ıslamiyeti daha güzel yaşayan bi devletin yönetimine girer.. 16 2 Yanıtla
  • Demokrasi ??: Yaşasın husiler ???????????? 13 4 Yanıtla
  • Ert: Husiler sahipsiz değiller, 12 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement