Hürpedal Bisiklet Topluluğu Gökçeova Gölü'nde Kamp Kurdu - Son Dakika
Yerel

Hürpedal Bisiklet Topluluğu Gökçeova Gölü'nde Kamp Kurdu

Hürpedal Bisiklet Topluluğu Gökçeova Gölü\'nde Kamp Kurdu

Hürpedal Bisiklet Topluluğu tarafından Muğla, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Bisikletçiler ve Bisiklet Sporunu Sevenler Köyceğiz İlçesi’nin 2 bin 294 metre yüksekliğindeki Sandras Dağında bulunan Gökçeova Gölü kenarında Hürpedal Bisikletçi Topluluğu kamp kurdu.

19.08.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürpedal Bisiklet Topluluğu tarafından Muğla, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Bisikletçiler ve Bisiklet Sporunu Sevenler Köyceğiz İlçesi'nin 2 bin 294 metre yüksekliğindeki Sandras Dağında bulunan Gökçeova Gölü kenarında Hürpedal Bisikletçi Topluluğu kamp kurdu.

Hürpedal Bisiklet Topluluğu Başkanı Zerrin Tunalı tarafından Gökceova Gölü kenarında kurulan kamp hakkında verdiği bilgide; "Dalaman'dan gelen bisikletçi arkadaşlarımızla araçla köyceğize geldik. Sabah Köyceğiz İlçesi'nde bulunan Tarkan Bisiklet'te kahvaltı yaptıktan sonra turumuza başladık. 12 km yoldan Köyceğiz İlçesi'nin Ağla Mahallesi'ne tırmanışa başladık. Ağla'da mola, yiyecek içecek takviyemizi yaptık. Burada Teoman Koyuncu ve eşi Aslı Hanımın baba ve annesi tarafından çay ve börek ikramı yapıldı. Köyceğiz'in Sandras Dağı 2 bin 294 metre yükseklikte ve Muğla'nın en yüksek dağıdır. Köyceğiz'den Ağla Yaylası 800 metre Gökçeova Göleti ise, Sandras'ın yaklaşık 2000 metre yüksekliğinde yer alır, Köyceğizden Gökçeova Gölü yol mesafesi 24 km kadardır. Sandras dağı hem yaz hem de kış aylarında muhteşem doğası ve güzellikleriyle insanları cezbediyor.

12 km toprak parkur burada başladı. Aralıklar ile gölete vardık. Kamp alanımızı belirledik; çadırlarımızı kurduk, ateşimizi yaktık. Bir gece göl kenarında konakladık. Bir kısım arkadaşımız gündoğumunu karşılamak için Besparmak tepesine' 4,8 km bir mesafeye tırmandı. Tüm bölge ayaklarınızın altında; mükemmel bir panoramayı gördük. Dönüş için kahvaltı sonrası Dağın doğusuna geçip, Ali Baba Çeşmesi, Boyalı Dere, Çövenli üstünden pedal lamaya devam ettik. Çöğenli'de tekrar yemek molası verdik. Burada Nurtekin Aran, eşi Suzan hanım, komşu teyzemize ve Gürol Sarol Beye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edip, Parkuru Beyobası'nda tamamladık. Bisikletçilere bu ortamı hazırlayan hürpedal bisiklet topluluğuna ve her türlü teknik, lojistik destek veren Tarkan Bisiklete teşekkür ederiz. Tüm bisiklet severleri pedal çevirmek için bekleriz" diye konuştular. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hürpedal Bisiklet Topluluğu Gökçeova Gölü'nde Kamp Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement