Horozköyspor'dan Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Horozköyspor'dan Başkan Çerçi'ye Ziyaret

Horozköyspor\'dan Başkan Çerçi\'ye Ziyaret

Horozköy Spor Kulübü Başkanı Osman Yıldırım, kulüp müdürü Turhan İnan ve Horozköy’ün önde gelen sakinlerinden Ergün Atıcı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti.

09.07.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Horozköy Spor Kulübü Başkanı Osman Yıldırım, kulüp müdürü Turhan İnan ve Horozköy'ün önde gelen sakinlerinden Ergün Atıcı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti.

Ziyarette belediye meclis üyeleri Cemal Akar, Mehmet Arık ve Muhammet Arif Alkan da hazır bulundu.

Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde mücadele edecek olan Horozköy spor'un ihtiyaçları konusunda Yunusemre Belediye Başkanı'ndan gerekli desteği beklediklerini belirten Horozköy Spor Kulübü Başkanı Osman Yıldırım, "Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin spora verdiği önemi biliyoruz. Bu sezon da Bal Ligi'nde mücadele edecek olan takımımız için belediye olarak destek vereceklerine inanıyorum" dedi.

Başkan Çerçi ise, belediyenin imkanları doğrultusunda gereğinin yapılacağını belirterek, "Futbol takımlarımıza belediyemiz tarafından destek verilmekte. Bunların yanı sıra mahallelerimizde spor tesislerini de hayata geçirerek, daha çok spor alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Allah nasip ederse Horozköy Pazar yeri diye adlandırılan yerde de bir spor tesisi faaliyete geçireceğiz. Bu sezon Bal Ligi'nde mücadele edecek olan Horozköy Spor Kulübümüze de başarılar diliyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Horozköyspor'dan Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement