Hopa'da Madde Bağımlılığıyla Mücadele Konferansı - Son Dakika
Yerel

Hopa'da Madde Bağımlılığıyla Mücadele Konferansı

Hopa'da ilçesinde madde bağımlılığı ile mücadele konulu konferans düzenlendi.

14.12.2014 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hopa'da ilçesinde madde bağımlılığı ile mücadele konulu konferans düzenlendi.

Hopa Kaymakamlığı ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası koordinesinde kurulan Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonunca yürütülen çalışma kapsamında Kemalpaşa beldesindeki bir düğün salonunda düzenlenen konferansta konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit, madde bağımlısı gençlerin topluma kazandırılması için herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini söyledi.

Sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın sorunu haline gelen uyuşturucu ve madde bağımlılığının başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm insanlığı tehdit ettiğini vurgulayan Vali Cirit, toplumsal yara haline geldiğini belirttiği uyuşturucu konusunda herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi.

Uyuşturucunun toplumsal ve ulusal anlamda bir güvenlik sorunu haline dönüştüğünü ve bu sorunun sadece kamunun görev addedip çözeceği bir sorun olmaktan çıktığını vurgulayan Vali Cirit "Bu sorunu toplum olarak el birliğiyle çözmeliyiz. Biz geleceğe dönük umudumuzu kaybetmek istemiyoruz. Artvin ve bağlı ilçeleri olarak geleceğe dönük umudumuz çok yüksek, biz sağlıklı nesillerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu da tek başımıza yapamayacağımızı biliyoruz. Burada her kesimin kolluk kuvvetlerimize yardımcı olma noktasında hassasiyet göstereceğinize inanıyorum" dedi.

Konferansta, Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Artvin il Temsilcisi Hilmi Yavuz Bucak da uyuşturucu madde ve zararları konusunda bir sunumda bulundu.

Konferansa Vali Yardımcısı Hasan Ongu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Yanmaz, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Kemalpaşa Belde Başkanı Ergül Akçiçek, İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, İl Sağlık Müdürü Hakan Hacısalihoğlu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile diğer kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hopa'da Madde Bağımlılığıyla Mücadele Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement